Relatii

O femeie inteligentă nu va face niciodată aceste 4 lucruri de dragul bărbatului.

O femeie îndrăgostită este dispusă să-i ierte multe bărbatului, ea face concesii și se sacrifică. Cu toate acestea, există fapte care o depreciază în ochii lui.

O femeie inteligentă nu va face niciodată aceste 4 lucruri în viața ei:

1. Nu-și va schimba drastic aspectul de dragul bărbatului.

Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care o fac femeile. Pe de o parte, poate părea că, schimbându-ți aspectul vei obține armonie în viață. De dragul bărbatului, femeile sunt gata:

– Să țină cure de slăbire.

– Să meargă la sala de sport.

– Să-și cumpere haine scumpe.

Desigur, dacă te îmbunătățești, atunci te vei simți mai încrezătoare. Dar, există o regulă cheie: trebuie să te iubești așa cum ești. O femeie începe cu stima de sine și, dacă aceasta nu există, ea se pierde pe sine.

Nu este ceva rău dacă dorești să te schimbi de dragul bărbatului iubit. Este critic dacă bărbatul te forțează să lucrezi asupra ta sau arată în mod direct spre neajunsurile tale. În acest caz, nu-ți vei putea simți încrederea și atractivitatea.

2. Nu va folosi manipularea pentru a pune capăt unei relații.

Rareori o relație se încheie cu pace între parteneri. Mai des se aud certuri, reproșuri și scandaluri. Dacă te separi de cineva, merită să-ți amintești că ai sentimentul de demnitate. Și cel mai important lucru – să arăți respect pentru partenerul tău, chiar dacă acesta greșește sau te-a rănit.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți controlezi emoțiile și să-ți arăți cele mai bune calități. Bărbatul trebuie să regrete că relația a ajuns la final. Iar încercările de a-l manipula sau reproșurile directe – nu fac decât să te rănească și să-ți strice imaginea.

3. Nu devine prea accesibilă.

Bărbaților nu le plac femeile accesibile. Accesibilitatea nu ar trebui să însemne doar intimitate fizică. Uneori femeile sunt gata să fie de acord cu tot ce spune bărbatul.

Autosuficiența – este o calitate cheie pe care trebuie să o dezvolți. De asemenea, trebuie să-ți poți impune punctul de vedere și să insiști pe ceea ce îți place. Și bărbatul la rândul său trebuie să facă concesii și să înțeleagă că ai propriile dorințe și obiective în viață.

4. Nu va cerși o declarație de iubire. 

Bărbații iubesc în felul lor și nu își arată întotdeauna emoțiile și sentimentele. Păcat, dar nu toate femeile înțeleg acest lucru. Uneori dragostea bărbatului este grija sa, dorința de a fi alături de femeie și de a-i oferi ajutorul. Cel mai rău lucru pe care îl poate face o femeie este să cerșească iubirea lui.

Există o zicală: „Nu poți fi drăguț cu forța”. Dacă femeia cerșește dragoste, cel mai probabil nu este încrezătoare în sine. Este important să-ți menții stima de sine. Nu are rost să ceri iubire sau manifestarea ei, pentru că astfel îți pierzi valoarea în fața bărbatului.

Exit mobile version