Relatii

Cum înțelegi că bărbatul este îndrăgostit de tine? Acordă atenție acestor 7 semne.

Bărbații își exprimă mai greu emoțiile și dorințele. Și chiar dacă sunt îndrăgostiți, nu vor spune asta direct și deschis. De aceea, merită să cunoști 7 semne subtile, care te vor ajuta să înțelegi că bărbatul este îndrăgostit și încearcă să-ți demonstreze asta.

1. Mesajele interesante.

Comunicarea pe rețelele sociale a devenit o normă în ultimii ani. Dar fii atentă la mesajele lui. Dacă este vorba despre un dialog „sec”, cel mai probabil, nu experimentează nicio emoție. Totul se schimbă dramatic atunci când bărbatul este îndrăgostit. El încearcă să te complimenteze sau inventează saluturi interesante. Scopul său este să te facă să râzi sau să-ți arate că nu este ca toți ceilalți.

2. Buchetele de flori.

Orice femeie iubește florile. Dar câți bărbați dăruiesc flori? Dacă îți dă flori fără motiv, acesta este un semn clar că are anumite emoții. Cu ajutorul florilor, bărbatul încearcă să-și demonstreze dragostea și faptul că este pregătit pentru fapte decisive.

3. Cum te conduce acasă?

Dacă bărbatul te conduce acasă, în acest fel îți arată că are intenții seriaose. Dar dacă, de exemplu, cheamă un taxi, se urcă în el și pleacă sau te trimite acasă singură, acestea sunt subtilități care spun multe despre el.

4. Comunicarea

Este important să fii atentă la câteva lucruri:

– Te privește în ochi?

– Pune întrebări?

– Vorbește despre sine?

– Știe să asculte?

– Memorează ceea ce ai spus?

Dacă bărbatul este îndrăgostit, răspunsul la toate întrebările va fi „Da”. Un bărbat interesat încearcă să afle mai multe despre femeie, o ascultă și încearcă să facă totul pentru a lăsa o impresie plăcută despre sine.

5. Scrisorile și notele

Desigur, este o raritate să întâlnești astăzi bărbați care scriu scrisori sau note romantice. Dar, romanticii încă se mai întâlnesc. Notele mici pot spune multe despre sentimentele barbatului. La urma urmei, dacă nu are deloc sentimente, nici nu se va gândi să facă astfel de gesturi pentru tine.

6. Cina

Dacă bărbatul pregătește cina, poți fi sigură că încearcă să-și arate cele mai bune calități. De ce ar face asta? Scopul său este să-și arate abilitățile în practică și cumva să te surprindă. Iar dacă este un bărbat ideal, te va întreba în prealabil care sunt bucatele tale preferate.

7. Îți atinge părul

Un bărbat îndrăgostit încearcă adesea să atingă femeia pe care o place. De aceea, va încerca să-ți corecteze ușor părul. Este important să te uiți exact la modul în care bărbatul face asta. Dacă o face încet și tandru, asta vorbește despre sentimentele sale. Nu trebuie să acorzi atenție acestui semn, dacă el acționează grosolan sau părul chiar îți provoca disconfort.

Exit mobile version