Cum să-ți alegi un partener vrednic? Acordă atenție acestor 5 criterii.

În funcție de bărbatul pe care ți-l alegi ca partener – depinde viața pe care o vei avea. Fie vei câștiga, fie îți vei petrece toată viața în îndoială și nefericire. Oricât de trist ar părea, dar multe femei nu-și pot găsi un bărbat vrednic. Pentru că dorințele inimii uneori le conduc în impas. Te poți baza pe sentimente, dar acestea de multe ori ne conduc în direcția opusă fericirii. Deci, cum să-ți alegi bărbatul, astfel încât să nu regreți alegerea toată viața? Acordă atenție acestor 5 criterii:

1. Starea financiară

Chiar dacă femeile ”întreținuite” adesea sunt disprețuite de societate și de bărbați, este o prostie să negăm componenta financiară a relației. Alături de alte virtuți, banii îți pot face viața alături de bărbat fabuloasă. Ce femeie ar renunța la câteva vacanțe pe an? Cine ar înlocui restaurantele cu gătitul acasă 24 de ore lângă aragaz? Nu uita că viața alături de bărbat nu înseamnă doar iubire, ci și conviețuirea împreună.

2. Pasiunea.  

Temperamentul bărbatului poate fi recunoscut după manierele și modul său de comunicare. Dar asta nu înseamnă că un bărbat pasional va încerca să te convingă să dormiți împreună deja la prima întâlnire. Acesta poate fi un semn că bărbatul nu este pregătit pentru o relație serioasă.

Pentru a găsi un partener pasional, trebuie să acorzi atenție hobby-urilor sale. Acei bărbați care practică sportul și sporturile extreme sunt mai predispuși să-ți satisfacă dorințele. Testosteronul – este un semn sigur al sportivilor și celor care adoră riscul. Deși nu se poate nega faptul că pot exista excepții și în rândul șahistilor.

3. Atractivitatea

Se crede că atractivitatea externă a bărbaților este pe ultimul loc. Cu toate acestea, nu orice femeie va suporta faptul că iubitul ei nu merge la duș și preferă stilul de viață al unui vagabond.

Dacă există dorință și resurse financiare poți face din orice bărbat un partener atrăgător. Tunsoarea la un coafor bun, nu la vecini, câteva ședințe de shopping și iubitul tău va deveni bărbatul după care vor întoarce capul multe fete.

4. Inteligența

Pentru a-ți alege un bărbat inteligent nu trebuie să mergi la biblioteci și universități. Doar privește-l mai atent. Uită-te dacă îți scrie mesaje cu erori, dacă știe să poarte o conversație pe un subiect care te interesează. În cele din urmă, întreabă-l cine lucrează. Lipsa ambiției și lipsa dorinței de a reuși pot fi, de asemenea, indicatori ai unui bărbat nepotrivit pentru tine.

5. Fidelitatea

Aici lucrurile sunt puțin mai complicate. Nu este atât ușor să înțelegi starea de spirit interioară a bărbatului. Poate dura ceva timp. Cu toate acestea, deja la etapele inițiale ale relației, acordă atenție modului în care bărbatul comunică cu alte fete. Cochetează cu ele? Își permite prea mult atunci când comunică? Doar o fracțiune din atenția ta poate face un miracol și te poate salva de o relație cu un bărbat nevrednic.