5 principii de viață pe care le respectă o femeie încrezătoare.

Femeia încrezătoare este admirată de toată lumea. Uneori ea cucerește cu voința și hotărârea sa. Alteori îi enervează pe ceilalți cu atitudinea ei de a fi directă și insistentă. În același timp, este extrem de fermecătoare și atrăgătoare. Bărbații, alături de ea se simt mai îndrăzneți și mai puternici, încercând să corespundă partenerei lor. Este imposibil să rămâi indiferent față de o astfel de femeie.

5 principii de viață pe care le respectă o femeie încrezătoare:

1. Face ceea ce vrea

O femeie puternică are încredere în sine. Se respectă, de aceea nu va face niciodată ceea ce nu vrea. Dacă a decis ceva, neapărat va obține acest lucru. Nu-și face griji pentru criticile străine și merge cu îndrăzneală înainte. Nu are timp să privească înapoi. Alături de această femeie neapărat va apărea un bărbat nu mai puțin încrezător și puternic.

2. Nu-și caută un soț cu orice scop

Multe femei își pierd viața în căutarea unui soț. Depun mult efort în asta și se pierd pe sine. Strategiile nesfârșite de a prinde bărbatul în capcană le împiedică să se dezvolte, să se realizeze. Iar o femeie încrezătoare se dedică carieriei, realizează planuri, își construiește o strategie pentru viața ei, nu a altcuiva. Bărbații se simt liniștiți lângă ea, pentru că sunt parteneri egali și nu victime ale unor femei profitoare.

3. Își rezolvă singură problemele.

O femeie hotărâtă și inteligentă este autosuficientă. Ea își rezolvă problemele prin acțiuni logice. Are curajul să facă față problemelor cu hotărâre. Chiar dacă cere sfaturi sau ajutor, atunci cu o explicație clară a ceea ce nu poate face singură. O astfel de femeie nu va fugi de responsabilitate și va încerca să acționeze independent.

4. Nu se preface altcineva. 

În căutarea unui partener, femeile pot pretinde că sunt flexibile, timide și chiar slabe. Privirile încântătoare cer atenția și aprobarea bărbaților. O femeie încrezătoare nu are nevoie de astfel de tehnici. Ea își cunoaște valoarea și nu se adaptează după niciun bărbat. O femeie autosuficientă își exprimă opinia fără ezitare, explicând ceea ce nu-i place. Nu va tăcea de dragul bărbatului.

5. Este directă. 

O femeie încrezătoare, așa cum am menționat, nu se teme să-și exprime opinia. Ea nu-și pierde timpul și energia pe indicii voalate. Dialogul deschis și sincer este calea directă către înțelegerea reciprocă. Bârfele și discuțiile goale – nu sunt interesele ei.

Mergând cu îndrăzneală prin viață, o femeie încrezătoare își trăiește propria viață, nu a altcuiva. Nu-i pasă de discuțiile altora. O strategie clară îi aduce rezultate excelente. Succesul – o însoțește mereu.

Un bărbat slab poate încerca să intre în viața ei, dar nu va rămâne mult timp acolo. Femeia puternică vrea să vadă alături de ea doar un partener egal.