Alege o imagine și află ce problemă din copilărie te împiedică să trăiești.

Potrivit psihologilor, majoritatea problemelor noastre psihologice s-au format în copilărie, atunci când psihicul era vulnerabil.

Pentru a te înțelege puțin, îți sugerez să faci un test. Doar alege o imagine și află ce traume ale copilăriei simbolizează. Alege fără ezitare – astfel subconștientul tău se conectează și îți spune despre cele mai profunde trăiri și posibile complexe.

Imaginea 1. Este foarte posibil ca în copilărie să fi primit mai puțină iubire și recunoaștere de la familia ta. Din acest motiv, chiar și astăzi suferi de o stimă de sine scăzută și îți este foarte frică de critici, respingere și chiar o remarcă neplăcută. Înainte de a cere ceva de la cei apropiați, te gândești mult timp, inventând o problemă acolo unde de cele mai multe ori nu există.

Te gândești la orice cuvânt jignitor, căutând motivele în tine. Dar gândește-te, chiar dacă vei primi un refuz, lumea nu se oprește. Mai mult, și tu poți refuza pe cineva dacă nu te simți confortabil sau nu vrei. Amintește-ți cât bine ai făcut în viață și cât ai realizat. Crede-mă, vei obține mai mult succes dacă vei scăpa de frica de a fi ridiculizat sau certat.

Imaginea 2. Credința ta în cei dragi a fost puternic zdruncinată de ceva în copilărie. Poate că ți s-a promis o jucărie și nu ai mai primit-o. Cel mai probabil, problema a fost mai gravă și oamenii apropiați nu au apreciat unele lucruri foarte importante pentru tine și, poate, chiar au râs de dorințele tale. De aceea, nu poți avea încredere în nimeni și te bazezi întotdeauna doar pe tine.

Nu este o calitatea rea, astfel de oameni adesea obțin succes în carieră, știință sau afaceri. Ai învățat să creezi impresia unei persoane sociabile și deschise, atunci când este necesar. Umorul tău este cinic, iar reacțiile tale pot părea reci din punct de vedere emoțional. Acest lucru se datorează faptului că nu mai dorești să-i arăți nimănui nimic, pentru a nu experimenta din nou dezamăgire și trădare.

Încearcă, totuși, să te deschizi cel puțin în fața câtorva prieteni apropiați sau a persoanei dragi. Chiar dacă nu te înțeleg, nu vei pierde nimic, oricum ești o persoană adultă și independentă.

Imaginea 3. În copilărie ai avut o perioadă în care te-ai simțit ca un străin. Poate că ai fost subestimat de părinți sau poate că ai fost tachinat la școală din cauza unei particularități. De aceea, ai nevoie de laude oricând. Adesea te uiți în jur și întrebi dacă faci lucrurile corect.

Acest lucru se manifestă nu numai în viața personală, ci și în carieră. Pentru tine este foarte important să faci totul perfect. Uită-te în interiorul tău și înțelege – ce faci exclusiv pentru tine, nu pentru a fi pe placul cuiva? Fii puțin egoist, acest lucru te va ajuta nu numai să găsești calea cea bună în viață, ci și să realizezi mult mai multe decât până acum.

Imaginea 4. Probabil că în copilărie să fi fost foarte afectat de pierderea unei persoane dragi. Și acum îți este foarte frică să nu pierzi pe cineva din mediul tău, te chinuie frica de a rămâne singur(ă). Din cauza anxietății și a gândurilor negative, poți pierde prietenii, iar în relațiile cu sexul opus, poți fi prea intruziv.

Mediul nostru reflectă cine suntem în acest moment. Dacă nu te vei gândi că s-ar putea să fii abandonat, probabil că acest lucru nu se va întâmpla. Și chiar dacă, dintr-un anumit motiv, se întâmplă, trebuie să înțelegi că nici acesta nu este sfârșitul. În lume există milioane de oameni singuri și, după un timp, în viața lor cu siguranță apar oameni noi.