6 trucuri pe care le folosesc bărbații afemeiați pentru a manipula femeile.

Bărbații afemeiați manipulează femeile pentru a obține anumite beneficii. Iată câteva trucuri subtile pe care le folosesc cel mai des:

1. Evită cearta sau schimbă subiectul discuției.

Atunci când bărbatul nu are argumente pentru a-și apăra punctul de vedere, el evită orice ceartă. Întrucât femeia încearcă să rezolve conflictul, el evită orice conversație, o face pe ea isterică. Sau schimbă subiectul discuției. Dacă femeia nu cade în capcană, el din nou o va considera pe isterică sau proastă.

2. Citirea gândurilor. 

Atunci când bărbatul te manipulează, el brusc devine un clarvăzător care îți poate citi gândurile. Pentru a obține ceea ce dorește, îți va spune: „Mă consideri atractiv, știu asta!”, „Crezi că sunt ingenios, sigur că da!”, „Știi că nu este adevărat!” etc. Dacă iubitul tău vorbește despre ceea ce crezi sau simți în legătură cu ceva, el doar încearcă să te „programeze”, adică, inconștient, să te facă să gândești exact așa cum spune el. Chiar dacă la început te împotrivești, mai târziu vei observa că gândești așa cum ți-a spus el.

3. “Te iubesc!”

El îți spune aceste cuvinte la primele etape ale relației, undeva în drum spre pat sau deja în el. Orice femeie vrea să audă aceste cuvinte, dar pentru un astfel de bărbat acestea înseamnă următoarele: „Deja e timpul să facem dragoste!” Ți le spune doar pentru a-ți tulbura mintea și a obține ceea ce dorește. Te manipulează.

4. Sentimentul de vinovăție

Bărbatul te-a curtat frumos toată seara sau câteva zile, ți-a oferit cadouri sau a încercat în diferite moduri să te facă fericită, iar tu refuzi să te culci cu el și te simți vinovată. Dacă bărbatul te atrage în pat cu diverse surprize plăcute, astfel doar îți taie calea de evadare. De ce? Pentru a te face să te simți vinovată că nu l-ai răsplătit generos.

5. „Ești atât de bună”

O altă modalitate de manipulare sunt expresiile de genul: „Ești atât de bună!”, „Doar tu mă înțelegi!” etc. De ce? Pentru că l-ai ascultat, l-ai înțeles, l-ai sprijinit, ai făcut multe, cu excepția unui singur lucru – ceea ce își dorea cu adevărat. Și deocamdată încearcă să te facă „unică” în toate, pentru ca tu însăți să-ți dorești să devii „unică” și în ceea ce vrea de la tine.

6. Cei mai buni prieteni

Dacă bărbatul nu a reușit să obțină imediat ceea ce și-a dorit, înseamnă că se va apropia de tine jucând rolul celui mai bun prieten. Și dacă accepți, atunci va aștepta momentul potrivit pentru a-și atinge scopul, când îți pierzi parțial sau complet vigilența. Fie acest lucru se va întâmpla când te desparti de persoana iubită, fie când „prietenul” tău se va îmbăta și îți va spune direct cât de mult te iubește, cât de mult semeni cu prima lui iubire, cum suferă etc.

Dacă nu înțelegi exact: te manipulează sau nu, dar în același timp simți o oarecare precauție din partea lui, atunci desparte-te de el. După un refuz categoric, afemeiatul va dispărea din viața ta, iar un admirator adevărat va rămâne, schimbându-și comportamentului.