5 semne că prietena ta a pus ochii pe partenerul tău.

Vigilența este un lucru bun. Însă cu o astfel de abordare, uneori poți rămâne fără prietene. Cum poți stabili faptul că o prietenă a pus ochii pe soțul tău? Acordă atenție acestor semne:

1. Prietena ta este întotdeauna de partea soțului. 

Se întâmplă uneori să vă certați în prezența ei. În astfel de momente, fii atentă la comportamentul prietenei. Dacă a pus ochiul pe el, va fi întotdeauna de partea lui într-o situație de conflict.

2. Auzi bârfe despre căsătoria ta.

Și le auzi tot timpul. Sau poți fi întrebată dacă acasă este totul în regulă, cum îți merge cu soțul.

Aceste întrebări apar dintr-un motiv. Este posibil ca prietena ta să le spună tuturor despre conflictele dintre voi, pentru că știe că zvonurile vor ajunge la urechea ta și te vor face să te îndoiești de soțul tău, de loialitatea și devotamentul lui. Iar asta poate apropia momentul divorțului.

3. Prietena ta își crește valoarea

În prezența bărbatului ea în mod constant face acest lucru. Vorbește despre noile realizări, despre succesele în domeniul profesional. Așa îi arată bărbatului că a ales femeia greșită, că trebuie să te părăsească și să o ia pe ea de soție.

4. Vă invită pe ambii în oraș. 

Înainte vă întâlneați doar voi două într-o cafenea și petreceați timpul împreună. Dacă a pus ochii pe soțul tău, atunci vă va invita pe amândoi. Toată seara va vorbi exclusiv cu el, va discuta subiectele care îl interesează pe el.

5. Prietena ta cere mereu ajutorul

Dar numai soțului tău. Îl cheamă tot timpul să-i repare ceva prin casă sau să o ducă undeva. Va fi gata să aștepte câteva zile ajutorul lui, dar nu va chema instalatorul, care poate veni în decurs de o oră după apel.

Semnele enumerate ar trebui să te alerteze, să te facă mai atentă. În caz contrar, poți pierde nu numai bărbatul iubit, ci și prietena, deoarece relația dintre voi nu va mai funcționa după căsătoria distrusă.