Horoscop 2021 pentru toate semnele zodiacale. Planetele promit un an al schimbărilor.

Anul care vine poate fi numit pe bună dreptate anul resuscitării sau anul trezirii. Negativitatea anului 2020 va rămâne în trecut și va fi înlocuită de tendințele încurajatoare ale anului Bivolului de Metal.

BERBEC

Bivolul de Metal va avea grijă să-i facă Berbecului lucrurile mai ușoare și mai rapide decât pentru alte semne. Primele succese în inițiativele sale pot fi așteptate în ianuarie. Proiectele pe termen lung promit succes până în martie. Poți aștepta câștiguri financiare și călătorii în țările exotice. În octombrie te vei confrunta cu o alegere importantă.

TAUR

Taurul se poate baza atât pe noroc, cât și pe succes. În 2021, este puțin probabil să aibă cel puțin o lună proastă. Poți deschide o afacere, poți face propuneri importante de afaceri, poți investi în dezvoltarea personală sau poți merge într-o călătorie. În august, vor apărea cunoștințe importante, chiar predestinate.

GEMENI

Anul Bivolului de metal le va cere Gemenilor să-și reconsidere abordarea pentru atingerea obiectivelor. Modul obișnuit de comunicare nu-ți va aduce rezultatele așteptate. Mizează pe cunoștințe și abilități – acesta sunt punctele tale forte în 2021. În martie te așteaptă o recuperare financiară semnificativă. Luna aprilie va fi bună pentru noi începuturi. Anul va fi calm, plăcut, nu va necesita agitații inutile și griji serioase.

RAC

În 2021 Racii urmează să renunțe la emoționalitatea lor obișnuită. Anul Bivolului de Metal îi va salva de circumstanțele nedorite. Lucrurile vor avea succes, vor dispărea mulți factori de distragere. 

Primăvara-vara este o perioadă favorabilă pentru activitățile creative. Nu rata acest moment. În domeniul profesional vor apărea unele dificultăți la mijlocul verii, dar acestea îți vor oferi stimulentul potrivit pentru creșterea personală.

LEU

Leul și Bivolul de metal păstrează o distanță respectuoasă. Leul primește o libertate totală de acțiune, iar Bivolul nu-l va ajuta în niciun fel să își atingă obiectivele. Prin urmare, tot ceea ce obții – vor fi exclusiv realizările tale.

Lenea și inacțiunea sunt un drum spre nicăieri. Dacă îți dorești succes – activează-te deja în ianuarie pentru a profita de beneficii cel puțin până la începutul lunii martie. Poți deschide o afacere, poți crea proiecte financiare, te poți muta în alte țări.

FECIOARA

Anul va fi bogat în idei și începuturi noi. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Mai aproape de toamnă, va fi util să-ți începi studiile. Se prevede succes în practica spirituală, dar este important să ai un profesor bun. 

BALANȚA

Balanța va trebui să devină simultan un participant și un observator. Asta o va ajuta să evite greșelile. Încă din februarie, pot apărea schimbări majore în carieră. Este imperativ să arăți tot ce ai mai bun pe tot parcursul anului. Reputația bună – este cheia unei interacțiuni de succes cu oamenii.

SCORPION

Scorpionii vor fi atrași de fapte – atât de producție, cât și personale. Anul va fi bogat în călătorii. Fiecare călătorie va fi semnificativă în felul său. În anul Bivolului de metal cu siguranță nu se prevăd evenimente inutile. Cu toate acestea, nu trebuie să uiți de odihnă. 

SĂGETĂTOR

În 2021, îți vei revizui prioritățile vieții. Femeile își vor aminti că pentru ele relațiile personale sunt mai importante decât munca, iar bărbații vor decide să acorde mai multă atenție muncii. Relațiile interpersonale vor căpăta o importanță deosebită. Octombrie va fi cea mai profitabilă lună a anului.

CAPRICORN

Anul acesta te vei îndrepta către obiectivele tale fără ezitare. 2021 este în primul rând o luptă profesională, creativă și personală pentru succes. Lupta – cu slăbiciunile tale personale. Bivolul de metal te va sprijini cu energia sa. Este important să fii flexibil pentru a nu te bloca. Din când în când, în viața ta vor apărea sume mari, dar vei prefera să nu le economisești, ci să le investești în afaceri.

VĂRSĂTOR

Bivolul de metal va fi bucuros dacă sub protecția lui îndrăznești să faci schimbări serioase în viața ta personală. Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești. Este important să ai suficient timp pentru a te pregăti și a planifica. Cel mai bun moment pentru a face pași decisivi în 2021 este începutul primăverii. Acest lucru îți va permite să-ți economisești forțele și să nu faci greșeli. În ansamblu, anul este favorabil.

PEȘTI

Peștii au învățat multe din 2020. Nu toate lecțiile au fost plăcute, dar acum vine perioada în care vor aplica toate cunoștințele acumulate în avantajul lor. Deja în februarie, poți conta pe oferte financiare tentante. Vara îți va arunca o mulțime de opțiuni interesante pentru recreere. Merită să alegi cele mai interesante călătorii în străinătate. În general, 2021 va trece relativ liniștit pentru Pești.