La ce bărbați visează femeile din zodiac (și pe cine întâlnesc în realitate).

La ce bărbați visează femeile din zodiac (și pe cine întâlnesc în realitate).

Am rugat un astrolog să ne spună de ce așteptările femeilor sunt în contradicție cu realitatea și să ne ofere câteva recomandări practice pentru găsirea unui partener de viață potrivit.

Berbec

Ea visează la un partener puternic, temperamental și s*xy, care i-ar tăia respirația, atât în ​​pat, cât și în viață. Dar cine poate concura cu femeia Berbec! Ca de obicei, ea va trebui să ducă totul pe umerii săi puternici și să se mulțumească ca partenerul cel puțin să nu o împiedice să câștigi bani și să mențină confortul în familie.

Sfat: învață să te relaxezi și să deleghezi unele sarcini cu adevărat importante și partenerului tău. 

Taur

Visează la o dragoste afectuoasă, imprevizibilă, restaurante scumpe și întâlniri într-o limuzină cu șampanie. Dar se mulțumesc cu un venit stabil, un frigider plin de alimente și cumpărături scumpe. Bărbatul cu care vei fi ca după un zid de piatră este acum o specie pe cale de dispariție.

Sfat: Nu-ți tortura partenerul cu plângeri că te plictisești și nu-l lua prin surprindere cu călătorii romantice. Mai bine găsește-ți un hobby exotic.

Gemeni

Visează la bărbați creativi, veseli, de încredere cu care își realizează visurile împreună. Dar de cele mai multe ori se mulțumesc cu apeluri și mesaje de câteva ori pe zi.

Sfat: dacă nu este prima dată când faci această greșeală, schimbă tactica. Mută-ți atenția. De exemplu, pe sporturile active. Acolo există mai multe șanse să întâlnești partenerul dorit. 

Rac

Visează să fie în brațele unui bărbat puternic, grijuliu și casnic. De fapt, ele îndeplinesc adesea aceste funcții și obțin un partener casnic, neambițios, dar loial și iubitor. Și de ce nu, și cu el poți fi fericită.

Sfat: Relaxează-te și fii mai copilăroasă, glumește mai des. Permite-ți să fii lipsită de griji, trezește-te la doisprezece și lenevește toată ziua.

Leu

Visează la un bărbat bogat și, cel mai important, faimos. Cineva care să le ofere cadouri scumpe și să le răsfețe în toate modurile posibile. Dar realitatea se dovedește a fi puțin diferită. Se îndrăgostesc de lideri frumoși care, la un moment dat, au într-adevăr toate trăsăturile unei celebrități. Dar acești bărbați, de regulă, sunt leneși, prea îndrăgostiți de ei înșiși.

Sfat: Merită să te hotărăști pe cine vrei cu adevărat să vezi lângă tine. Adesea, devin bogați și celebri acei „tocilari” drăguți și liniștiți cărora nu le-ai acordat atenție.

Fecioară

Visează să aibă un bărbat discret, dar neapărat să fie un om de afaceri, inteligent, independent, care o va aprecia pentru alegerea corectă. Cu ce ​​se mulțumesc Fecioarele? Exact cu ceea ce își doresc inițial. Nu pot fi păcălite, pentru că observă imediat dacă bărbatul li se potrivește sau nu. 

Sfat: cel puțin ocazional împărtășește cunoștințele tale despre bărbați și celorlalte femei. 

Balanță

Visează la un bărbat elegant, educat, îngrijit din „înalta societate”. Dar misiunea de a găsi acești bărbați este aproape imposibilă, așa că se mulțumesc cu ceea ce au.

Sfat: Fii atentă când îi împărtășești alesului tău ce așteptări ai față de el și de relația voastră. 

Scorpion

Visează la un bărbat credincios, un bărbat adevărat căruia ai vrea să i te supui. Dar, în căutarea idealului, adesea se împiedică de tirani și agresori.

Sfat: nu merge la extreme și la primele semne de abuz fugi cât mai departe de un astfel de bărbat. 

Săgetător

Visează la un bărbat optimist, generos, îndrăgostit de călătorii, pentru că nici ele nu-și imaginează viața fără aventură. Din păcate, în realitate, se mulțumesc cu aventuri „de gradul al treilea” și, în consecință, cu bărbați care și le pot permite.

Sfat: viața va deveni mult mai interesantă dacă îți vei găsi un scop mai bun, iar bărbatul tău va deveni un aliat de încredere în drumul către el. 

Capricorn

Visează la bărbați simpatici, puternici, cu statut, lângă care se vor simți adevărate doamne. Dar indiferent de înălțimile pe care le atinge bărbatul, acestor femei tot nu le va fi de ajuns. Se mulțumesc  cu o viață stabilă, confortabilă și sentimentul interior de superioritate față de ceilalți.

Vărsători

Personalitatea lor creativă și sensibilitatea sporită, le face să caute bărbați remarcabili. Astfel de parteneri, desigur, sunt greu de găsit, dar ele sunt capabile să creeze un basm chiar și cu cele mai obișnuite și neinteresante personalități. Energia lor este suficientă pentru toți.

Sfat: Amintește-ți că nu toată lumea este la fel de energică ca tine. Măcar uneori cruță-ți partenerul.

Peşti

Femeia-Pești visează la un bărbat de încredere, care va avea grijă de ea și îi va oferi posibilitatea să fie o femeie slabă. În realitate găsește un partener care, deși nu întotdeauna îi îndeplinește așteptările, în majoritatea cazurilor, se poate baza pe el.

Sfat: dacă nu ești suficient de norocoasă să te naști o „femeie slabă”, atunci cel puțin uneori să te prefaci că ești. Alesul tău se va implica cu plăcere în acest joc.