Întâlnirea cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă: vă împărtășesc impresiile mele.

Site-urile de întâlniri nu-și pierd popularitatea. Oamenii cred că undeva în lume există o persoană capabilă să le accepte toate neajunsurile, să le iubească rudele numeroase și să le transforme viața într-un basm. Sau să le satisfacă toate capriciile și practic să nu ceară nimic în schimb.

Nu am fost niciodată la astfel de întâlniri, dar prietenele mele m-au asigurat că pierd multe, întrucât întâlnirile sunt un schimb de energie. Accepți și doar privești cum bărbatul face orice să te cucerească. Asculți complimente. Servești cafea. Obții plăcere din faptul că ești femeie.

Îmi amintesc singura mea întâlnire ”oarbă” cu cineva de pe internet.

Experiența negativă

Un tip mi-a scris și m-a invitat la cea mai grozavă cafenea din oraș. A fost atât de politicos în mesaje încât am acceptat. Am venit la ora stabilită și m-am așezat la masă, iar el s-a dovedit a fi chelner în această cafenea. Mi-a adus 2 prăjituri și ceai, le-am mâncat în timp ce el deservea ceilalți clienți. Am plătit totul și am plecat.

Sincer nu am înțeles ce fel de întâlnire a fost – fie el nu a avut ocazia să se vadă în afara orelor de lucru, fie astfel își bătea joc de fetele naive.

Încă o încercare.

Apoi mi-au scris băieți de vârsta mea (27 – 37 de ani). Mulți au recunoscut că sunt căsătoriți și caută o relație fără angajamente. Cel puțin nu-și ascundeau statutul. Dar i-am ignorat.

Toți bărbații care îmi scriau pe acest site de întâlniri cereau numărul de telefon, nedorind să piardă timpul pe corespondență. Și iată din acești bărbați s-a remarcat unul. Se numea Eugen. Dar era cu 20 de ani mai în vârstă decât mine. Avea 50 de ani.

Intalnirea cu un bărbat de 50 de ani.

Eugen nu arăta rău în fotografie. Zâmbea și părea simpatic. Am decis să mă întâlnesc cu el.

A venit cu transportul public, dar a menționat că are o mașină. Nu m-a deranjat, întrucât vremea era grozavă pentru a face o plimbare. Nici flori nu mi-a dăruit. Dar, probabil, acum tendințele sunt altele? Am renunțat cumva la acest subiect.

Ce nu mi-a plăcut? 

Singurul lucru negativ pe care l-am observat tot timpul era postura sa. Bărbați, dacă ajungeți la vârsta de 50 de ani, țineți-vă spatele drept. Nimic nu vă trădează vârsta ca postura gârbovită.

Bărbatul era îmbrăcat în costum și cămașă albă, ținuta i se potrivea. Dar m-am simțit ca o studentă la întâlnirea cu profesorul și mi-a fost greu să încep să comunic cu el folosind „tu”.

Despre ce am vorbit?

Chiar dacă era mult mai matur, nu aveam de gând să mă concentrez asupra vârstei. A făcut-o chiar el. A început să glumească despre vârsta sa și despre ce experiență de viață minunată are. Nu trebuia să facă asta, experiența nu este doar numărul de ani trăiți, ci încercările la care te-a pus viața.

Și a mai spus o frază care m-a îndepărtat de el: „Am avut o mulțime de femei”. Eu însă am auzit doar subtextul: „Vei fi numărul nouăzeci și opt sau o sută treizeci și șase”.

De ce m-aș adăuga în această listă?

Cucerește-mă ca bărbat, astfel încât să nu conteze ce număr voi ocupa pe listele tale (sau poate că nu voi găsi un motiv să fiu acolo). Dar el voia să obțină totul în avans, adică dacă o mulțime de femei au găsit ceva bun în el, atunci și eu o voi face. Își făcea singur publicitate. Marketing agresiv.

Concluzie:

Nu m-am îndrăgostit la prima vedere de acest bărbat, dar nici nu pot să spun că mi-am pierdut timpul. Pentru mine mai degrabă era interesant să-l urmăresc pe el și reacțiile sale. Nu m-a invitat la o a doua întâlnire, probabil că nu m-a plăcut.