Prietenul meu de 50 de ani s-a întâlnit cu 2 femei de vârste diferite: Iată ce concluzii a tras.

Am un prieten bun – Eugen, în vârstă de 50 de ani. În trecut a avut trei soții și trei fiice cu fiecare. Cu toate este în relații bune, nimeni nu a părăsit pe nimeni, doar s-au despărțit. Comunică, se văd des.

Eugen trăiește singur. Și nu trăiește rău. Nu este dintre acei bărbați care nu-și poate lega singur șireturile, este o persoană independentă, cu venituri decente.

Eugen s-a înregistrat pe un site de întâlniri și a decis să-și caute o parteneră. Doar 2 doamne au fost de acord să meargă cu el la întâlnire – o doamnă de aceeași vârstă și o femeie de 30 de ani.

Scenariul întâlnirilor a fost același: plimbare + prânzul la restaurant.

Întâlnirea cu femeia de 50 de ani

Gabriela arăta grozav: avea pielea strălucitoare, părul aranjat frumos, un miros subtil de parfum scump, o ținută elegantă. A zâmbit și părea fericită. Eugen s-a gândit, poate că ea e destinul său?

Dar discutând femeia a luat imediat tonul ”șefului”. Ea a deschis subiectul despre sănătate, spunându-i că la această vârsta oamenii trebuie să adopte un stil de viață sănătos, să nu uite de activitatea fizică. În discursul ei a început să sune frecvent cuvântul „trebuie”.

„Trebuie să bei sucuri, trebuie să slăbești, trebuie să ai grijă de dinți, îți voi da adresa unei clinici bune.”

Bărbatului i s-a creat impresia că ea este un conducător, iar el este un organism neajutorat, care la cei 50 de ani ai săi are nevoie de grijă și atenție. Probabil la 70 de ani – ar fi fost potrivit. Dar deocamdată – este un om plin de forțe.

Eugen a întrebat-o despre hobby-uri. Ea a dat din mână: ”Ce hobby-uri pot fi la vârsta noastră? Casă, copii, nepoți.”

Întâlnirea cu femeia de 30 de ani

Diferența de vârstă de 20 de ani nu este o glumă. Dar, din moment ce doamna a fost de acord, atunci probabil că vede acest bărbat alături de ea.

La început, Eugen se simțea jenat de vârsta lui, dar după o jumătate de oră și-a dat seama că femeii îi place compania sa.

„Doar să nu te îndrăgostești”, își spuse el în minte.

A fost minunat că ea nu i-a dat sfaturi, nu a sugerat nimic despre vârstă. El a vorbit mult, iar ea l-a ascultat cu atenție și a zâmbit.

Femeia i-a arătat pe telefon o fotografie din vacanță. Și el a observat în aceste imagini o verighetă.

– Deci, ești căsătorită? – a intrebat-o el. Era o mică șansă ca ea să fie divorțată la momentul întâlnirii.

– Da, sunt căsătorită. Iartă-mă că nu ți-am spus de la început. Am și copii.

– De ce mergi la întâlniri? – a intrebat-o el nedumerit.

– Sunt căsătorită de 12 ani, dar sunt ca o piesă de mobilier pentru soțul meu. Iar tu, aceste două ore m-ai privit ca pe o femeie. Mi-a fost dor de acest sentiment. – i-a răspuns ea.

P.S. Desigur, nu putem trage concluzii din această poveste. Două întâlniri nu ne pot oferi statistici. Dar povestea prietenului meu m-a făcut să reflectez.

Dacă femeia de 50 de ani nu ar fi „conectat regimul șefului”, probabil că ar fi fost bine la ei. Sau, dacă cealaltă femeie nu ar fi fost căsătorită… Dar totul este din categoria fanteziei.

Viața nu ne oferă niciodată exact ceea ce dorim. Și uneori singurătatea – nu este cea mai proastă opțiune.