Experiența mea de viață cu o femeie de 40 de ani. Iată de ce am fost dezamăgit.

Sunt un bărbat de 38 de ani și am avut mai multe relații serioase, dar am înțeles că viața de familie nu este pentru mine, de aceea nu m-am căsătorit.

Însă în ultimele luni tot mai des mă gândesc că a venit timpul pentru asta. Uneori îmi lipsește o femeie iubitoare alături. Am început chiar să mă gândesc la copii, față de care obișnuiam să am o atitudine categorică.

Am împărtășit aceste gânduri cu prietenii mei. Apropo, ei sunt căsătoriți și majoritatea au copii. M-au sfătuit să-mi găsesc o femeie de aceeași vârstă sau puțin mai matură. Cu fetele tinere îmi va fi dificil să creez confort și stabilitate în viața de familie. Însă cu o femeie de peste 40 de ani, voi putea construi familia la care visez atât de mult.

Ei au motivat acest lucru prin faptul că la această vârstă femeile știu exact ce își doresc și cum pot realiza acest lucru.

Am fost de acord cu prietenii mei și am început căutarea activă a acestei femei extraordinare. Și două săptămâni mai târziu am întâlnit-o. Era frumoasă, decentă, inteligentă. Divorțase de soțul ei după 2 ani de căsătorie. Dar acest fapt nu m-a deranjat prea mult, din moment ce văzusem în ea sufletul pereche. Conversațiile dintre noi erau ușoare și firești.

Ne simțeam foarte bine împreună și am invitat-o ​​să se mute cu mine. Nu a ezitat mult timp, a fost de acord. În sfârșit aveam viața de familie mult așteptată: seara când veneam de la serviciu, cina era întotdeauna pregătită. Apartamentul strălucea de curățenie. Îmi plăcea foarte mult această viață, de aceea mă întorceam acasă cu plăcere.

Dar, după aproximativ două luni a început să aibă reproșuri neclare la adresa mea. Și în fiecare zi, numărul acestora creștea. La început chiar credeam că fac ceva greșit. Deși nu se schimbase nimic în această perioadă. Chiar nu înțelegeam ce i-a provocat această atitudine față de mine.

Apoi a încetat să aibă grijă de sine, își permitea tot mai des să iasă din casă nearanjată. Chipul ei veșnic nemulțumit începea să mă enerveze. Nu era o zi în care să nu ne certăm.

Treptat, însă, reproșurile minore s-au transformat în scandaluri. Ea a început să vorbească despre faptul că nu avem suficienți bani și trebuie să-mi mai caut un loc de muncă. Trebuie să mă gândesc cum vom asigura copilul. Apropo, când ne-am mutat împreună, ea s-a concediat pe motiv că își va găsi un loc de muncă mai bine plătit, dar căutarea clar a întârziat.

Când a deschis subiectul despre copil, am rămas uluit. Desigur îmi doream și un copil, dar nu imediat, nu peste două luni!

În acest moment am izbucnit. I-am spus tot ce se acumulase în mine. A auzit multe despre ea în acea zi. Dar nu am insultat-o, totul a fost clar și la obiect.

Apoi, fără să-mi spună vreun cuvânt și-a stâns lucrurile și a plecat. De atunci, nu am mai comunicat cu ea. Am redevenit burlac, chiar mi-a lipsit viața liberă.

Femeile mature cu siguranță au mai multă experiență de viață, sunt mai înțelegătoare decât fetele tinere. Dar exemplul meu, în mod clar nu a fost indicatorul acestor calități, fie din cauza singurătății ei îndelungate, fie din cauza caracterului insuportabil, este greu de spus.

Nu știu dacă pot să trag concluzii pe baza unui singur caz. Dar cu siguranță nu mai vreau o relație cu o femeie matură, acum îmi voi căuta o fată mai tânără.