TEST: Alege mâna care crezi că aparține unei femei și descoperă lucruri neștiute despre tine.

Astăzi îți propun să realizezi un mic test psihologic care îți va spune câteva lucruri interesante despre personalitatea ta. Rezultatul depinde doar răspunsul la întrebarea: ”Ce mână din imagine crezi că aparține unei femei?”

Dacă ai ales:

Mâna A

Nu-ți plac oamenii sinceri, pentru că adesea te îndoiești de tine. Ești o persoană introvertită, închisă. În relații îți pasă mai mult de ceilalți decât de tine. Cu toate acestea, atunci când te îndrăgostești, ești nerăbdător, ceea ce uneori îți poate aduce probleme.

Nu-ți concentra atenția asupra unei persoane, situații sau obiect. În viață există multe lucruri cărora merită să le acorzi atenție și tu cu siguranță nu ești pe ultimul loc.

Mâna B

Ești o persoană plină de tact și rezonabilă, ai multă compasiune, iar acest lucru te face să ai încredere în alte persoane. Ai o mulțime de prieteni, dar oare aceștia sunt toți adevărați?

Natura ta prietenoasă și amabilă atrage întotdeauna oamenii, însă nu uita că sunt mulți care te pot folosi și părăsi.

Mâna C

Ești puțin egoist, dar nu poți face nimic în acest sens. De asemenea, îți lipsește încrederea în tine și iubești să-ți stabilești obiective înalte. Nu-ți place să faci compromisuri și nu ești prea drăguț cu oamenii.

Crezi că ambiția ta te va conduce la succes. Nu îți poți nega abilitatea, dar te poți întreba dacă merită. Într-o zi s-ar putea să te trezești că nu va fi nimeni în jurul tău și, din păcate, nu te vei mai putea ajuta.

Mâna D

Ai îndoieli și din acest motiv deseori ajungi în necazuri. Îți place să reflectezi mult timp și preferi să te bucuri de ceea ce vrei să faci.

Ai grijă, pentru că totul își are limita sa și ceea ce amâni pe mâine s-ar putea să nu te mai aștepte mâine. În plus, cel care cântărește mult timp nu are nimic, pentru că cea mai mare parte a timpului face doar acest lucru.

Mâna E

Ești o persoană foarte emoțională și creativă. Îți place să trăiești și să urmărești oamenii, dar niciodată nu ești prea activ.

Ai întotdeauna multe planuri pe care dorești să le realizezi, dar rareori se împlinesc. Știi de ce? Pentru că îți lipsește răbdarea. Antrenează-ți răbdarea și perseverența și viața va deveni mult mai ușoară.