10 obiceiuri masculine care irită femeile, iar unele chiar provoacă dezgust.

Unele obiceiuri masculine pot înfuria chiar și cea mai bună și blândă femeie. Această chiar pot distruge iremediabil relațiile.

10 obiceiuri masculine care resping cel mai mult femeile.

1. Lucrurile împrăștiate.

Și nu este vorba doar despre șosete, ci și despre lucrurile murdare împrăștiate peste tot în casă. Este deosebit de dezgustător atunci când cu o mișcare ușoară a piciorului, obiectul murdar este aruncat sub pat. Asta înfurie cel mai mult femeile.

2. Obiceiul de a te plimba în chiloți prin casă.

Sau chiar gol. Opinia că asta ar excita femeile – este doar un mit. Bărbatul gol arată, de fapt, destul de amuzant.

3. Obiceiul de a nu face partea ta de treburi casnice.

Adesea treburile casnice sunt împărțite între parteneri. De exemplu, femeia pregătește cina după muncă, iar bărbatul ajută copilul să-și facă temele. Doar că unii bărbați pun totul pe umerii fragili ai femeii.

4. Obiceiul de a-ți compara femeia cu mama.

Ce femeie ar vrea să audă că mâncarea mamei este mai gustoasă decât a ei? Nu-ți compara niciodată femeia cu mama. Acest lucru nu numai că o ofensează, ci și o enervează. În ochii ei devii „băiatul mamei”.

5. Obiceiul de a schimba canalele. 

În principiu, femeia poate privi orice cu bărbatul iubit. Fotbal, hochei, box. Se poate bucura de această activitate dacă o strângi strâns în brațe. Dar mutarea convulsivă, fără scop a canalului la fiecare 10 secunde poate înfuria orice femeie.

6. Obiceiul de a te uita la alte femei.

Femeile observă întotdeauna când bărbatul lor se uită la altele. Desigur, acest lucru este neplăcut. Și atunci, nicio afirmație științifică și pseudo-științifică conform căreia bărbații sunt poligami, nu salvează situația. Prin urmare, cei cărora le place frumosul, ar fi bine să învețe cum să se controleze.

7. Prea mult alcool.

A bea cu prietenii, a dansa, a face glume este ceva normal. Dar este anormal să te îmbeți până la starea în care de abia vorbești și te ții pe picioare, adormi la masă, jignești un prieten și nu-ți amintești nimic dimineața. Femeile simt dezgust pentru astfel de bărbați. Și dacă pentru prima dată te iartă, data viitoare s-ar putea gândi că nu au nevoie de un alcoolic.

8. Sforăitul 

Desigur, în somn, omul nu se poate controla. Dar dacă știi că sforăi într-o anumită poziție, schimb-o. Motivul sforăitului poate fi greutatea în exces. Dacă reușești să slăbești câteva kilograme, îți va fi mai ușor să respiri noaptea.

9. Jocurile video

Nu este nimic în neregulă cu bărbatul căruia îi place să joace jocuri video. Această distracție îl relaxează după zilele grele de muncă. Altceva este când timpul petrecut la computer devine mai important decât treburile familiale și casnice. Asta enervează femeile. În orice ar trebui să găsești un echilibru.

10. Scormonitul în nas, dinți sau urechi.

Aceste obiceiuri proaste provoacă iritații și dezgust. Prin urmare, nu face asta în prezența femeii chiar dacă folosești o batistă, scobitori sau bețișoare de urechi. Astfel de proceduri se fac în singurătate.