”Soția mea s-a dus la o prietenă și a dispărut timp de 2 zile. Apoi am divorțat.”

S-a dus „la prietena ei”, iar eu naiv ce sunt, stau și o aștept. Nu merită să-ți lași femeia să plece cine știe unde, fără să te asiguri ce se va întâmpla de fapt.

Poate că poziția mea în acest articol va fi puțin dură și categorică, dar nu m-aș putea exprima altfel, pentru că sunt extrem de furios.

Înainte de căsătorie am avut 3 relații. Și în toate relațiile mele nu m-am condus niciodată de celebrele stereotipuri masculine și feminine. Le-am permis iubitelor mele să facă tot ce vor, să poarte tot ce le place, să se întâlnească cu cine doresc. Erau un fel de relații libere.

Credeam că vor aprecia această libertate. Nu strigam și nu mă certam cu ele, eram de acord și încercam să găsesc compromisuri. Deci, voiam să construiesc relații moderne, nu urmam principii precum „bărbatul are întotdeauna dreptate” și „femeia ar trebui să-și asculte bărbatul și să facă tot ce spune el.” Consideram aceste stereotipuri absurde și nu-i înțelegeam pe cei care aderă la ele.

Acum gândesc altfel!

M-am înșelat. Femeilor le place când sunt umilite și conduse. Ele adoră scandalurile și certurile până la lacrimi. Acest lucru le alimentează și le provoacă emoții.

Dimpotrivă, trebuie să fii acel bărbat care urmează stereotipurile, astfel încât relația, deși absurdă, să fie normală. Pentru că atunci, nu înțeleg de ce m-au părăsit toate iubitele mele, iar soția, în general m-a înșelat cu doi amici ai prietenei sale, chiar la ea acasă.

Deci, în concluzie vă spun că nu trebuie să le oferiți femeilor libertate, ele au nevoie de control (poate subconștient, dar acesta este un fapt).

Ce crezi despre asta?