Iată cum luna nașterii afectează bărbatul și atitudinea sa față de dragoste, femei, familie și muncă.

Semnul zodiacal și data nașterii afectează semnificativ caracterul omului. Dacă vrei să cunoști trăsăturile de caracter ale bărbatului de care ești interesată, este suficient să știi luna în care s-a născut. Luna nașterii îți va dezvălui atitudinea sa față de dragoste, femei, familie și muncă.

IANUARIE

Bărbatul născut în această lună, este considerat un sprijin de încredere în viață. Partenera sa este foarte norocoasă, având un umăr atât de puternic lângă ea. El nu o va trăda niciodată și o va ajuta în orice situație dificilă de viață. Însă cel mai important lucru de care trebuie să ții cont – nu-i răni orgoliul.

FEBRUARIE

Acești bărbați arată sinceritate și tandrețe față de partenerele lor. Toate problemele pe care le întâlnesc în cale, le rezolvă instantaneu. Singurul dezavantaj în caracterul lor este încăpățânarea, care poate fi cauza multor situații de conflict și neînțelegeri.

MARTIE

Acești bărbați sunt precum pisicile în martie, iubesc toate femeile. Ei știu să se prezinte în societate, dar cea mai importantă calitate pe care o au este – autocontrolul.

APRILIE

Bărbatul născut în această lună este potrivit pentru fetele care visează la un prinț, deoarece el le va cuceri mereu inima. Vor să fie lideri în toate și caută dragostea adevărată.

MAI

Bărbați devotați la care visează toate femeile. Singurul dezavantaj este încăpățânarea lor.

IUNIE

Acești bărbați cunosc foarte bine femeile și le tratează cu pricepere. Le inspiră și le oferă întotdeauna încredere. Adesea, în cercul lor de prieteni predomină femeile, dar nu merită să fii geloasă pentru asta.

IULIE

Acești bărbați sunt cunoscuți pentru generozitatea lor. De dragul persoanei dragi, vor da totul și vor fi fideli toată viața.

AUGUST

Bărbații născuți în această lună sunt încrezători, dar adesea iritabili. Ei își asumă orice responsabilitate. Acest lucru le oferă încredere și rezistență. Au tendința de a realiza multe lucruri în viață.

SEPTEMBRIE

Bărbați deștepți, dar în același timp singuratici. Ei evită conflictele și își recunosc cu ușurință greșelile.

OCTOMBRIE

Bărbați principiali, care urăsc să fie controlați. Femeilor nu le este ușor să găsească o abordare față de ei. Iubesc stabilitatea și sunt împotriva schimbărilor radicale în viață.

NOIEMBRIE

Bărbați sociabili care intră ușor în contact. Vor găsi cu ușurință o abordare față de fiecare persoană. Uneori au nevoie să fie singuri, în caz contrar își vor direcționa emoțiile negative către cei dragi.

DECEMBRIE

Sunt bărbați muncitori, în continuă mișcare, care tind să-și atingă obiectivele. Dacă își asumă un proiect, fac din el o operă de artă.