5 întrebări pe care le vei auzi doar de la o femeie nesigură.

Uneori, femeile pun întrebări atât de stupide încât vrei să fugi, doar pentru a nu-i răspunde. Și nu am auzit niciodată astfel de întrebări de la femeile inteligente, încrezătoare, doar de la cele nesigure.

Iatî câteva dintre ele:

5. Crezi că trebuie să slăbesc / Câte kilograme trebuie să slăbesc / Sunt grasă?

Chiar dacă ești plinuță, bărbatul îndrăgostit de tine nu-ți va spune niciodată că trebuie să slăbești. El înțelege perfect că acest lucru te va jigni.

Femeile nesigure pun această întrebare pentru a-și crește stima de sine. Ele știu exact ce va răspunde bărbatul. Femeile inteligente nu își cresc stima de sine într-un mod atât de stupid.

4. Ți-a plăcut prietena mea? Este mai frumoasă?

Dacă bărbatului i-ar fi plăcut prietena ta, el ar fi construit o relație cu ea. Nu înțeleg, și nu am înțeles niciodată de ce femeile întreabă acest lucru. De exemplu, prietena ta este mai frumoasă, da, mi-a plăcut ca persoană. DAR asta nu înseamnă că vreau să fiu cu ea.

În acest caz, fie femeia este geloasă, fie are o stimă de sine scăzută – nici o trăsătură, nici cealaltă nu atrage bărbații.

3. De ce te uiți la ea?

Uneori oamenii se uită la cineva inconștient. Ei văd o persoană frumoasă – și se uită la ea. Bărbatul se poate concentra asupra unei vitrine, de exemplu, sau asupra altei femei. Și ce dacă? Eu mă uit, pentru că am ochi.

Crede-mă, după astfel de întrebări, orice dorință de comunicare dispare.

2. Câte femei ai avut înaintea mea?

Această întrebare o poți auzi nu numai de la femeile nesigure, ci și de la bărbații proști. Care este diferența? Ce îți oferă aceste informații? De ce să răscolim trecutul?

Crezi că bărbatul va fi (sau va deveni) un om de familie dacă ar fi avut 100 de femei înaintea ta? De fapt aici e 50/50. Fie ești următoarea, fie ești – unica.

1. Cine îți sunt mai scumpi: eu sau prietenii tăi?

Această întrebare este enervantă. Fiecare persoană cu care comunic îmi este dragă. Nu te întreb pe cine iubești mai mult: pe tata sau pe mama?

Cu prietenii, bărbatul se poate uita la fotbal, poate bea bere, iar cu femeia poate merge la teatru, face dragoste, se poate plimba și poate fi romantic.