Dacă ai fost singură mult timp și în viața ta a apărut un bărbat, nu-i permite să facă aceste 5 lucruri în prezența ta.

Femeia care a fost singură mult timp este diferită de celelalte. Pe de o parte, ea este setată să se apere, deoarece singurătatea îndelungată îi afectează comportamentul și relațiile cu oamenii. Pe de altă parte, ea tânjește după atenție, complimente și grijă. 

Dacă în viața ei a apărut un potențial partener, există acțiuni ale acestuia care nu ar trebui tolerate în niciun caz.

Deci, nu-i permite bărbatului:

1. Să discute despre alte femei.

Chiar dacă ai ales un format prietenos de comunicare și te simți destul de confortabil așa, nu-i poți permite bărbatului să se uite la alte femei și să discute despre farmecele lor.

Este vorba despre respectul de sine, de care ar trebui să-ți amintești chiar dacă ai fost mult timp singură. Dacă bărbatul este cu tine, atunci numai tu ar trebui să fii în zona lui de atenție, indiferent în ce stadiu se află relația voastră.

2. Să critice cerințele exagerate ale femeilor singure.

O situație tipică este atunci când bărbatul ține discursuri lungi și vorbește despre faptul că femeile singure „au devenit obraznice”, având cerințe foarte mari. De asemenea, el abordează adesea subiectul feminismului.

Nu ar trebui să-i permiți astfel de conversații în prezența ta, pentru că, de fapt, toate acestea sunt îndreptate direct către tine și reprezintă insultă și umilință.

3. Să fie mândru de sărăcia sa.

Unii bărbați sunt ferm convinși că, dacă femeia a fost singură mult timp, ea este dispusă să facă orice, numai să țină un bărbat lângă ea. De aceea, admiratorul insolent îți poate cere să plătești pentru el într-un restaurant sau va dori să plătiți factura în jumătate pentru că ”așa e corect” sau chiar se va plânge că are o situație financiară dificilă etc.

Un astfel de comportament este nedemn de un bărbat adevărat, prin urmare, trebuie să fugi de el.

4. Să-ți critice aspectul și obiceiurile.  

Bărbatul căruia i se pare că femeia singură s-a ”lipit” de el ca o ultimă șansă, se poate simți în largul său și îi poate critica obiceiurile, caracterul sau principiile.

Un astfel de comportament trebuie oprit imediat, amintindu-i că ești o persoană completă și meriți să fii acceptată așa cum ești.

5. Să pretindă că nu ești lângă el.

De exemplu, bărbatul a invitat femeia la el acasă, însă este atent la televizor sau își vede de treburile sale și femeia nu știe ce să facă și cum să se comporte în acest caz.

Bărbatul te folosește doar pentru a-și satisface nevoile și te percepe ca pe un prieten vechi în prezența căruia poate face orice. Ai nevoie de asta? Probabil că nu.