Charlize Theron a vorbit despre motivul pentru care nu mai are o relație deja de 5 ani.

Ultima poveste de dragoste cunoscută a frumoasei Charlize Theron a fost relația ei cu actorul Sean Penn – cuplul, conform zvonurilor, chiar urma să se căsătorească, deși actrița a negat acest lucru.

După despărțirea de actor, vedeta s-a concentrat pe creșterea celor doi copii adoptați: Jackson, în vârstă de opt ani, și August, în vârstă de cinci ani. Theron este singură de cinci ani, iar recent într-un interviu acordat colegei sale Drew Barrymore la emisiunea The Drew Barrymore Show, ea a explicat de ce nu se întâlnește cu nimeni de atât de mult timp.

”Viața alături de copiii și familia mea incredibilă – este minunată. Pot spune sincer că nu mă simt singură. Atunci când în viața mea au apărut copiii, ei nu au înlocuit niciunul dintre interesele sau aspectele vieții mele. Sunt încă activă! Cred că prioritățile se schimbă în timp. Să fii părinte înseamnă multă muncă. La sfârșitul zilei, mă culc și mă gândesc la faptul că nu aș vrea ca această zi să fie altfel – a împărtășit actița.”

În ciuda faptului că Charlize, potrivit ei, se simte minunat singură, fiica vedetei este îngrijorată de faptul că mama sa nu are un iubit. După cum povestește actrița, August își dorește foarte mult ca mama ei să aibă un iubit.

Acum două zile, stăteam în mașină cu fetele mele, iar cea mai mică a spus ceva de genul: „Ai nevoie de un iubit!”. Și i-am răspuns: „De fapt, nu, acum mă simt foarte bine”. Și ea mi-a spus: „Știi, mamă, ai nevoie de un iubit, ai nevoie de o relație!” – a povestit actrița.