5 greșeli pe care trebuie să le eviți pentru ca bărbatul să nu dispară după primele întâlniri.

Probabil, multe dintre voi cunosc sentimentul când aștepți cu nerăbdare următoarea întâlnire, iar bărbatul nu sună. Unele fete în astfel de situații caută tot felul de scuze. NU merită să faci asta.

În acest articol, îți propun să înțelegi ce greșeli trebuie evitate pentru ca bărbatul să nu dispară.

1. Ai vorbit prea mult despre muncă.

Atunci când femeia/fata vorbește despre sine, ea poate menționa din greșeală că are propria afacere și poate mai multe. Dacă au existat prea multe conversații pe acest subiect, asta poate înstrăina bărbatul.

Dacă îți place cu adevărat munca ta, atunci există probabilitatea că totul va fi la fel și în relație. Pentru tine munca va fi pe primul loc, iar bărbatul înțelege acest lucru.

2. I-ai spus clar că faci parte din categoria ”doamnelor-lider”.

Spunându-i bărbatului despre munca ta sau despre cât de mult câștigi, poți observa, că el se întristează. Nu trebuie să-i demonstrezi că ești cea mai bună și ești lider în viață. Unii bărbați se tem să înceapă o relație serioasă cu astfel de femei. Bărbatul înțelege că femeia îl poate zdrobi pur și simplu cu personalitatea sa.

3. Ești prea accesibilă.

El este chipeș, iar tu nu ai mai fost de foarte mult timp cu un bărbat? În astfel de cazuri, s-ar putea să nu observi cum te-ai îndrăgostit. Desigur, nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar există bărbați care cu siguranță nu vor aprecia femeile ușor accesibile.

4. Ești prea vulgară și directă.

Există fete/femei care îi spun bărbatului că sunt de acord să facă dragoste la prima întâlnire. Cu astfel de afirmații, bărbatul înțelege că aparții categoriei de fete ușor accesibile. Dacă îi spui astfel de lucruri direct, el va crede că ești prea nepoliticoasă și necivilizată.

5. Ai imaginea unei femei inabordabile.

Cea mai subtilă artă este de a rămâne întotdeauna o femeie atractivă. Bărbații sunt cuceritori prin natura lor, dar scopul întotdeauna ar trebui să justifice mijloacele. Femeia ar trebui să se simtă încrezătoare, dar să nu exagereze. Acest lucru o va ajuta să păstreze interesul bărbatului și va prelungi pasiunea.