5 lucruri pe care nu trebuie să le faci în corespondența cu iubitul tău.

Astăzi majoritatea oamenilor se cunosc online. Rețelele sociale au devenit cele mai populare platforme unde fiecare își poate găsi un partener. De aceea, este atât de important să știi cum să comunici corect.

5 lucruri pe care nu trebuie să le faci în corespondența cu iubitul tău.

1. Evită mesajele prea lungi

În comunicare, bărbații apreciază ușurința, umorul și simplitatea. De aceea, uită de mesaje lungi, fraze înfrumusețate, cuvinte prea inteligente. Nu încerca să fii „profundă” în spusele tale. Dimpotrivă, încearcă să fii dezinvoltă, nu-ți fie teamă să pari amuzantă sau chiar prostuță. Această abordare reduce tensiunea, distrează, dispune bărbatul/băiatul să fie mai deschis cu tine.

2. Ignorarea

Dacă nu ești indiferentă față de interlocutorul tău, nu trebuie să-l ignori în mod deliberat. Ignorarea într-adevăr crește puțin interesul pentru tine, dar numai pentru prima dată. Apoi bărbatul își dă seama că discuția voastră este o dezamăgire, care nu merită atenția sa.

3. Pesimismul

Pentru a cuceri un bărbat, fii pozitivă în corespondență. Utilizează  emoticoane, imagini sau glume amuzante. Toate acestea îl vor amuza. La etapa inițială nu este nevoie să vorbești despre problemele tale, despre experiențele teribile din trecut și să te plângi de viață. Pesimismul nu provoacă milă, ci dezgust.

4. Corespondența prea ”fierbinte„

Comunicarea nu trebuie să fie plină de discuții despre s*x, aluzii de intimitate sau fotografii erotice. Dacă relația voastră a parcurs un drum lung, poți cocheta puțin și adăuga o frază potrivită, care îi va stârni imaginația. Dar ar trebui să fie adecvată.

În corespondență nu trebuie să fii prea vulgară. Toate acestea resping bărbații.

5. Obsesia

Dacă observi că bărbatul nu vrea să comunice cu tine, nu este nevoie să-i scrii. Lasă-l să se plictisească și să fie el primul care începe conversația. Dacă ești ignorată, aceasta este cea mai periculoasă etapă. În acest caz, trebuie să „dispari” pentru o vreme, să nu mai comunici.

Fetele prea active și persistente în corespondență, nu trezesc interes. Și invers. Dacă vei menține intriga în mod competent, bărbatul va fi dispus să comunice cu tine toată ziua.