5 fraze noi pe care le vei auzi de la bărbatul infidel.

Bărbații știu să-și ascundă emoțiile, să dea dovadă de calm. De aceea, dacă înșală, ei imediat găsesc căi de retragere și știu cum să ascundă corect acest fapt.

Însă există 5 fraze la care trebuie să fii atentă, pentru că ele pot trăda aventura sa amoroasă.

1. “Te iubesc doar pe tine.”

Atunci când bărbatul își mărturisește dragostea, este ceva firesc. Dar de ce trebuie să specifice pe cine iubește? Cu o astfel de frază, mulți bărbați arată inconștient că mai există cineva în viața lor, dar își iubesc doar soția.

Desigur, astfel de fraze le vei auzi accidental. Și acesta ar trebui să fie un motiv pentru reflecție.

2. „Te iubesc, dar o să vin târziu de la serviciu.”

Orice bărbat uneori poate rămâne la muncă până târziu. Dar, după cum știți, inima femeii nu poate fi înșelată. Dacă ea simte că ceva este în neregulă sau comportamentul barbatului brusc s-a schimbat și pe lângă asta el întârzie de la serviciu, acesta este primul semnal de alarmă.

3. „Este timpul să mă gândesc la spațiul meu personal.”

Fiecare persoană ar trebui să aibă un spațiu personal, interese și obiective pe care vrea să le realizeze în viață. Dacă bărbatul mult timp nu cerea acest spațiu personal și brusc vrea să-l aibă, acesta este un semnal.

Bărbații nu-și exprimă astfel de dorințe așa pur și simplu. După cum arată practica, în viața lui a apărut o femeie nouă care începe să-i dea asemenea sfaturi. Uneori și prietenii apropiați o pot face. De aceea, merită să-i pui întrebări specifice și să afli cu ce sunt legate dorințele sale.

4. „Nu mai lua telefonul meu, trebuie să avem încredere unul în celălalt”.

Rareori găsești un bărbat care să-și ascundă telefonul și corespondența de femeia iubită. Dacă bărbatul nu are nimic de ascuns, el nu-și va ascunde niciodată telefonul.

Bărbatul înțelege că, dacă înșală, poate primi un mesaj de la amanta sa în orice moment. Iar soluția logică într-o astfel de situație este închiderea accesului la telefon. De asemenea, trebuie să ai grijă dacă brusc și-a pus o parolă care nu a mai existat înainte.

5. „Sunt obosit, vreau să dorm”

Când bărbatul refuză intimitatea, acesta este întotdeauna un semnal serios. Desigur, poate fi obosit. Dar fiecare femeie își cunoaște bine bărbatul.

Și dacă mai devreme nu renunța la intimitate, iar acum a început să o facă, ai motive de îngrijorare. Pune-i brusc o întrebare, astfel încât să nu aibă timp să inventeze un răspuns în favoarea sa.