Mirosul femeii: 5 modalități de a nu speria oamenii din jur, în special bărbații.

Mirosul femeii – este întotdeauna o parte cheie a imaginii sale. Bărbatul poate rata noua rochie, coafură sau schimbare de stil, dar mirosul rămâne întotdeauna pe primul loc.

Multe femei cred că, pentru a-și menține mirosul plăcut este suficient să facă baie cât mai des și să folosească un parfum scump. Nu este pe deplin adevărat, deci merită să cunoașteți câteva modalități care vă vor ajuta să vă mențineți întotdeauna aroma proaspătă.

1. Aromele în dulap

Chiar și atunci când se utilizează prafuri de spălat scumpe și aditivi speciali, mirosul hainelor nu se menține mult timp. Dar există un mod funcțional și dovedit – utilizarea odorizantelor speciale pentru garderobă.

Acestea vă vor ajuta să păstrați aroma plăcută a hainelor mult timp. Le puteți cumpăra în magazinele specializate, alegerea este imensă.

Dacă doriți, puteți crea arome naturale fără substanțe chimice: cumpărați bețișoare de scorțișoară sau buchete de lavandă. Mai puteți folosi coji de portocale, dar eficiența lor este minimă.

2. Șervețelele igienice.

Orice femeie transpiră pe parcursul zilei, deci apariția mirosului neplăcut este inevitabil. Și cea mai proastă idee este să scăpați de acest miros cu ajutorul unui parfum. De aceea, merită să aveți întotdeauna cu voi șervețele igienice.

Acestea vă vor ajuta să scăpați de mirosurile neplăcute în multe zone. Le puteți folosi la toaletă. Toate femeile inteligente folosesc această tehnică, mai ales atunci când temperatura afară este ridicată.

3. Deodorantul pentru picioare.

Cosmetologia modernă a făcut un pas înainte și acum există deodorante speciale pentru picioare. Este suficient să-l folosiți înainte de ieșire și nu va exista nici urmă de miros neplăcut. Purtați acest deodorant în geantă și folosiți-l la necesitate.

4. Parfumul de calitate

Atunci când cumpărați la reducere un parfum ieftin, să nu credeți că va mirosi bine. Femeile inteligente știu că este mult mai eficient să cumperi un parfum de calitate de la producători de încredere.

Această tehnică va permite oricărei femei să-și mențină aroma plăcută, provocându-le celor din jur asocieri pozitive. Dar, în niciun caz nu încercați să scăpați de mirosul de transpirație cu ajutorul unui parfum de calitate. Aceste mirosuri, amestecându-se între ele, creează o aromă îngrozitoare și respingătoare.

5. Clătirea regulată

Nu este atât de ușor să spălați hainele în fiecare zi. Dar merită să le clătiți, folosind geluri speciale care vor păstra aroma plăcută. Această procedură nu necesită mult timp, însă rezultatul va încânta cu siguranță orice femeie.