9 semne ascunse care trădează un bărbat căsătorit.

Povestea triunghiului amoros este foarte veche. Uneori, chiar dacă femeia nu vrea să fie în rolul de amantă, oricum se întâmplă.

Cum identifici un bărbat căsătorit, chiar dacă el încearcă să ascundă asta? Acordă atenție semnelor de mai jos:

1. Bărbatul este îngrijit

După cum arată practica, bărbații căsătoriți arată aproape întotdeauna bine îngrijiți. De aceea, hainele călcate și curate sunt unul dintre semnele că în viața lui există cea care are grijă de el.

2. Bărbatul poate vorbi despre unele subiecte feminine.

Dacă ai întâlnit un bărbat care înțelege perfect toate chestiile feminine, să nu crezi că ești atât de norocoasă. Există o mare probabilitate ca soția lui să îi spună toate astea.

3. Bărbatul evită întrebările care se referă cumva de viața sa personală.

Dacă bărbatul este căsătorit, atunci se transformă într-un cercetaș. Dar tocmai despre viața sa personală nu va spune nimănui nimic. De aceea, el va încerca să evite astfel de subiecte.

4. Bărbatul își monitorizează telefonul tot timpul.

Este foarte ușor să identifici un bărbat căsătorit. El ține în permanență telefonul în mâini, dar în același timp va fi aproape imposibil de găsit la ore târzii. El cu prima ocazie te va avertiza că nu trebuie să-l deranjezi seara.

5. Este experimentat în pat.

Mulți bărbați singuri nu încearcă la prima întâlnire să atragă femeia în pat, pentru a nu o speria. Dar cu cei căsătoriți, totul este diferit. Au amante din lipsă de intimitate. Și la prima comunicare cu bărbatul vei sesiza acest lucru.

6. Nu încearcă să te prezinte prietenilor. 

Dacă bărbatul vrea cu adevărat să-și salveze căsnicia, el niciodată nu își va prezenta amanta prietenilor. Pentru că înțelege perfect că toate acestea vor avea consecințe.

7. Bărbatul nu face planuri.

Dacă bărbatul este căsătorit, el nu va face niciodată planuri pe termen lung cu amanta sa. Nu are nevoie de toate astea. Există un singur motiv pentru infidelitatea sa – lipsa de intimitate.

8. Bărbatul nu-ți va propune niciodată să rămâi la el acasă.

Aici totul este clar. Bărbatul nu vrea să ajungă într-o situație incomodă. De exemplu, dacă soția se întoarce mai devreme de la serviciu și vede totul cu ochii ei?

9. Nu are posibilitatea să rămână peste noapte la tine. 

Dacă doi oameni se iubesc, atunci pentru ei nu ar trebui să existe obstacole. Bărbatul poate rămâne peste noapte la femeie numai dacă este necăsătorit. Pentru cel căsătorit este mult mai dificil să facă acest lucru. Soția sa în acest caz va avea întrebări: unde și cu cine a petrecut noaptea? Acesta este exact acel moment incomod în care relația se poate deteriora dramatic, ducând la divorț.