5 semne că bărbatul este dezamăgit de femeie și despărțirea este inevitabilă.

Nu doar femeile pot experimenta dezamăgire în dragoste pe motiv că realitatea s-a dovedit a fi departe de așteptări: bărbații, de asemenea, se pot simți înșelați sau folosiți.

Spre deosebire de femei, bărbații nu vor vorbi deschis despre asta și nici nu vor face scandal: dar după un anumit timp, ei de obicei își fac valiza și pleacă.

Psihologii au numit câteva semne care sugerează faptul că bărbatul este dezamăgit de partenera sa:

1. Se deteriorează calitatea relațiilor intime. 

Pentru a-și îndeplini datoria conjugală cu entuziasm, soțul trebuie să-și admire soția. Dacă este dezamăgit de femeie, el o face cu reticență, încercând să găsească o scuză sau un motiv întemeiat.

2. Vorbește mai puțin.

Atunci când experimentează emoții puternice, bărbatul se retrage, se închide în sine și intră mai rar în contact cu femeia: dacă înainte era interesat de starea ei de spirit, de dorințele ei și de cum îi merg treburile, acum el începe discuția primul doar pentru a rezolva unele probleme de ordin casnic.

3. Este nepoliticos.

Dacă femeia îi va pune întrebări și va fi insistentă, nu va ieși nimic bun din asta. Cel mai probabil, bărbatul va încerca să scape de dialog. Iar cea mai simplă cale este nepolitețea.

4. Apare acasă mai rar.

Bărbatul nu vrea să-și petreacă timpul cu femeia sa, de aceea va pleca de acasă în mod regulat, sub diverse pretexte. Acesta este un semn clar că despărțirea finală nu este departe.

5. Are multe pretenții. 

Dacă bărbatul a început să-și exprime nemulțumirea și să caute defecte în femeia sa, atunci singura concluzie este că s-a căsătorit cu femeia greșită.