3 motive pentru care bărbații nu sunt atrași de femeile de peste 40 de ani.

Foarte des femeile de peste 40 de ani se plâng de lipsa de atenție din partea s*xului opus.

Să încercăm să înțelegem motivele acestei probleme. Am reușit să identific 3 motive principale:

1. Lipsa atractivității exterioare. 

Din păcate, după 40 de ani, frumusețea feminină începe să se estompeze. Acest lucru devine deosebit de vizibil pe fundalul fetelor tinere – excesul de greutate, pierderea elasticității pielii etc. Dacă femeia până la 40 de ani nu s-a îngrijit suficient, atunci neajunsurile devin vizibile.

Bărbații de aceeași vârstă și chiar mai în vârstă nu își iau ochii de la domnișoarele tinere care își caută activ un soț, sunt vesele și atrăgătoare. Pot naște copii!

Astăzi femeile de peste 40 de ani lucrează mai mult asupra lor, dar nu este nimic mai atractiv și mai tentant decât tinerețea.

2. Experiența negativă.

Până la vârsta de 40 de ani, femeia a schimbat deja câțiva parteneri. Cu mulți dintre ei relațiile au fost negative. Cu fiecare partener nou, ea compară inconștient și găsește neajunsuri. Și cu cât are o experiență mai negativă, cu atât este mai pretențioasă și mai exigentă față de noul iubit.

3. Abilitățile de manipulare.

Femeia matură, este ca un scaner, care scanează bărbatul și îi dezvăluie imediat capacitățile și punctele slabe. De-a lungul anilor, ea și-a perfecționat abilitățile de manipulare și poate modela bărbatul cum vrea. La vârsta de 40 de ani, femeile au nevoie de un bărbat flexibil, capabil să le facă pe plac.

Dar, și bărbatul la această vârstă nu intenționează să-și schimbe libertatea, oportunitatea de a se autorealiza pe o relație cu o femeie, care cel mai probabil, încet și sigur îl va trage în jos. Da, și nici de o „a doua mamă” nu are nevoie.

Motivele de mai sus se bazează pe comunicarea cu bărbați de diferite vârste. În opinia mea, femeia este frumoasă la orice vârstă. Nivelul ei de atractivitate depinde de atitudinea bărbatului față de ea. Dacă el o protejează de griji, stres inutil, greutăți casnice, oferindu-i posibilitatea să aibă grijă de sine, atunci ea literalmente înflorește.