5 semne că logodnicul tău va fi un soț rău.

La începutul unei relații romantice, fetele de multe ori încearcă numele de familie al iubitului lor, visând să se căsătorească cu el. Când există pasiune, ele nu observă defectele evidente.

Unele „semne de alarmă” îți pot spune clar că acest bărbat nu te va face fericită.

1. Te compară tot timpul cu alte femei.

Dacă bărbatul este cu adevărat îndrăgostit, cu el vei putea rezolva orice problemă de ordin casnic. Dar dacă sentimentele sale nu sunt atât de puternice, orice lucru mic va deveni un motiv de scandal și, în viitor va duce la despărțire.

Atunci când logodnicul tău te compară cu alte femei, acesta este un semn rău. Mai ales dacă te critică, amintindu-și de fosta parteneră.

2. Nu este pregătit să-ți accepte defectele.

Să te întâlnești cu bărbatul și să locuiți împreună sunt două lucruri diferite. În căsătorie, este foarte important să puteți negocia, astfel încât ambii să vă simțiți confortabil.

Uneori trebuie să treci cu vederea unele defecte de care tu sau persoana iubită nu poate scăpa. Dacă bărbatul nu este dispus să te ierte pentru unele slăbiciuni sau neajunsuri, este posibil să fi făcut alegerea greșită.

3. Bărbatul a fost obligat să se căsătorească.

Când bărbatul se căsătorește din necesitate, acest lucru deja sugerează că mariajul poate fi nefericit. Există cu siguranță excepții, dar se întâmplă foarte rar.

Dacă vrei să te căsătorești, neapărat spune-i alesului tău despre dorința ta. Dar ultimul cuvânt întotdeauna va fi al lui. El este obligat să-ți ceară mâna, dacă își dorește cu adevărat o familie.

4. Are o relație proastă cu mama sa.

Familia în care a crescut, spune multe despre caracterul bărbatului. Dacă a crescut într-o familie fericită, puternică, atunci el a adoptat aceleași principii de viață. Persoanele crescute în familii monoparentale creează rar căsătorii puternice.

Fii atentă la modul în care logodnicul tău își tratează mama. Un semn bun este respectul pentru ea, atenția față de sănătatea ei.

5. Observi semne de egoism. 

Cu un bărbat egoist va fi foarte dificil să construiești o familie. Există o probabilitate foarte mică să te susțină în perioadă dificilă de după naștere, să te laude sau să-ți ofere cadouri, el poate pleca la primele dificultăți în relație.