Atunci când se îndrăgostește, femeia face inconștient aceste 5 lucruri.

Să înțelegi femeia – este o sarcină echivalentă cu o cercetare științifică. Însă, atunci când se îndrăgostește ea face inconștient aceste 5 lucruri:

1. Se transformă într-un copil.

Dacă femeia este îndrăgostită, ea se poate comporta destul de ciudat. Vrea să fie percepută ca o regină a frumuseții, în special cel de care s-a îndrăgostit. Ea fără ezitare poate vorbi pe tonuri ridicate, poate striga, sări, râde cu voce tare pentru a atrage atenția obiectului simpatiei sale. În plus, ea va crea o imagine a inocenței copilărești. Iubirea o face să acționeze astfel.

2. Manifestă un interes deosebit.

Dacă la conversație participă mai mulți bărbați, ea îi va acorda toată atenția celui pe care îl place. Nu-l va întrerupe și îl va asculta foarte atent. Va reacționa la glumele lui zâmbind sau râzând (chiar dacă altora nu li se pare amuzant). Orice subiect, chiar și unul departe de înțelegerea ei, va fi perceput cu interes. Femeia îndrăgostită va face totul pentru ca bărbatul să aibă ceva de vorbit cu ea.

3. Contactul vizual

Privirea femeii pare incredibil de frumoasă și fermecătoare – acesta este unul dintre semnele că femeia se îndrăgostește. Ochii ei au o strălucire misterioasă de nedescris. Contactul vizual durează mai mult decât de obicei.

În medie, atunci când vorbești cu cineva necunoscut, contactul vizual durează 3 secunde. Dacă femeia este interesată de comunicare, contactul vizual crește la 5-6 secunde.

4. Oferă orice informație (bine, aproape orice).

Femeia pune multe întrebări și vrea să știe absolut totul despre potențialul ei partener. Dar, de asemenea, spune totul despre ea – secretele, visurile, îndoielile și emoțiile sale. Încrederea femeii costă scump. Este puțin probabil ca ea să-și deschidă sufletul unui străin.

5. Nu observă pe nimeni, doar pe cel de care s-a îndrăgostit. 

Ceilalți vor fi secundari, mai puțin importanți decât el. El va fi pe primul loc. Femeia îndrăgostită va sacrifica multe pentru bărbatul de care s-a îndrăgostit. În unele cazuri, poate sacrifica un vis pentru a-l vedea și, în aproape toate cazurile, își poate lăsa prietenii pentru a fi alături de el.