De ce chiar și fetele urâte au admiratori, iar bărbații frumoși sunt singuri?

În lume există multe lucruri inexplicabile. De exemplu, fiecare fată, chiar și cea care nu este înzestrată cu o frumusețe extraordinară, are cel puțin câțiva admiratori care o plac.

Însă bărbații simpatici adesea sunt singuri și nu au o iubită. De ce se întâmplă asta? Cu atât mai mult că pe pământ există mai puțini bărbați decât femei și, logic, ar trebui să fie invers, dar lucrurile sunt așa cum sunt.

Cred că este o chestiune de psihologie. Bărbații, rareori se opresc la comunicarea cu o singură fată. De regulă, orizontul lor este extins simultan până la câteva, uneori chiar până la zece.

Fetele, însă, nu manifestă inițiativă și comunică doar cu cei care sunt atrași de ele, respectiv, acest număr, în funcție de gradul lor de atractivitate, este mai mic decât la bărbați. Pe baza acestui fapt se și întâmplă procesul de egalare, atunci când pe pământ sunt mai multe femei decât bărbați, dar ele au mai mulți admiratori.

Cu siguranță cunoști bărbați care arată bine, au un loc de muncă bine plătit, dar nu au succes la femei și vorbesc adesea despre asta. În același timp, probabil cunoști și domnișoare care nu sunt cele mai frumoase, dar merg la întâlniri sau chiar sunt deja într-o relație.

Această stare a lucrurilor poate fi numită corectă?

Dacă presupunem că la asta au dus acțiunile bărbaților, atunci cred că da. Pentru că dacă ne-am comporta cu s*xul opus la fel ca și femeile, atunci imaginea ar fi diferită.

Prin urmare, nimeni nu este surprins de imaginea: femeia cu o frumusețe medie care are o mulțime de admiratori și bărbatul singur, frumos și de succes.

Și cel mai probabil, în viitorul apropiat lucrurile nu se vor schimba în direcția opusă. Dimpotrivă, acest proces se poate intensifica.