7 motive pentru care multe cupluri se ceartă în vacanță.

Un lucru uimitor se întâmplă în vacanță – cuplurile se ceartă mult mai mult decât în ​​viața obișnuită. S-ar părea că în jur e frumusețe, mare, palmieri (sau – zăpadă, munți, vin fiert), oamenii ar trebuie să savureze, iar ei în schimb se ceartă. De ce se întâmplă acest lucru?

1. Din cauza distracțiilor.

Acasă totul este clar: fiecare are responsabilitățile sale care trebuie îndeplinite zilnic. Iar în vacanță, vrei să uiți de grijile cotidiene și să te odihnești. Aici se ascunde unul dintre motivele certurilor. Unul dintre soți vrea să facă o excursie, în timp ce celălalt să facă scufundări.

2. Tipul de odihnă

De exemplu, soțul în vacanță vrea să doarmă, iar soția are în cele din urmă șansa de a se distra. Drept urmare, soții fie își petrec timpul separat, fie se ceartă despre modul în care își pot petrece zilele de vacanță.

Lost Couple on Road Trip

3. Din cauza obiceiurilor

Uneori obiceiurile pot distruge chiar și cea mai romantică atmosferă de vacanță. Dacă soțul este obișnuit să arunce hainele prin casă, să nu închidă tubul pastei de dinți, atunci în vacanță puțin probabil se va schimba ceva în comportamentul său. Și soția vrea să ia o pauză de la treburile casnice, nu are nicio dorință să curățe și să aibă grijă de nimeni.

4. Din cauza organizării călătoriei

Pentru a face călătoria ușoară, trebuie să vă gândiți la ruta de călătorie, să rezervați bilete, camere de hotel, să vă faceți bagajele și multe alte lucruri. Unul dintre parteneri s-ar putea să se supere pentru că doar el este implicat în procesul de organizare a vacanței, în timp ce celălalt nu-și face griji deloc.

5. Din cauza fotografiilor

Tehnologia modernă, de asemenea, devine motivul certurilor. În zilele noastre, mulți oameni sunt preocupați de paginile lor sociale. Pentru a le menține interesante, trebuie actualizate în mod constant. Și în loc să se distreze plăcut și să se bucure de compania celuilalt, unul dintre soți își petrece zilele făcând poze și publicând pe internet.

6. Invidia pe alte cupluri

În vacanță, toate cuplurile par a fi perfecte. Se țin de mână, își zâmbesc, glumesc, râd. Nu contează că această impresie este superficială și adesea înșelătoare. Apare invidia, care se transformă în reproșuri și certuri.

Young couple arguing in back seat of taxi

7. Din cauza banilor

Bugetul de călătorie este adesea destul de limitat și în vacanță există multe tentații. Apar cheltuielile și, prin urmare, și reproșurile. Unul dintre soți crede că banii trebuie cheltuiți pentru distracții, iar celălalt pentru cadouri și achiziții.