4 motive pentru care bărbații apreciază atât de mult femeile lipsite de experiență în relații.

Bărbatul are sentimente speciale pentru femeia lipsită de experiență în relații. El vrea să aibă grijă de ea, să o ajute, să-i deschidă lumea iubirii și să o învețe să navigheze în ea.

Există 4 motive pentru care bărbatul vrea să fie primul în viața unei femei:

1. Onestitatea

Nu orice femeie este capabilă să admită că nu a avut niciodată o relație. La început bărbatul ar putea să nu creadă, pentru că în realitățile moderne, femeia fără experiență este un fenomen rar, chiar extraordinar. Acest lucru este perceput ca ceva nefiresc, contrar standardelor sociale.

Prin urmare, acest act sincer și curajos îi provoacă bărbatului respect. Această mărturisire onestă poate deveni o garanție că femeia va fi întotdeauna sinceră. Onestitatea este necesară pentru a construi încrederea în relație.

4. Posibilitatea de a o ajuta.

Bărbatul, la nivelul instinctelor are necesitatea să ajute femeia. Acest lucru îl face semnificativ nu numai în ochii iubitei, ci și în propriul sistem de valori. Bărbatului îi place să familiarizeze femeia cu lumea relațiilor, să-i sugereze cum să acționeze mai bine în diferite situații.

3. Bărbatul se simte ca un mentor

Mulți bărbați sunt lideri din fire. Intrând într-o relație cu o fată fără experiență, bărbatul își asumă responsabilitatea pentru ea. Se transformă într-un profesor care o învață abilitățile de comunicare și comportament. O învață parteneriatul, înțelegerea reciprocă și respectul în cuplu, cum să găsească un compromis în situații de conflict, cum se împart îndatoririle și responsabilitățile, cum se formează un buget comun etc. Bărbatul îi oferă și prima experiență intimă, îi predă misterul artei iubirii.

4. Inocența

Majoritatea bărbaților nu văd în calitate de soție femeia cu un trecut amoros bogat, care își schimbă cu ușurință partenerul. În opinia lor, o astfel de femeie este disponibilă, nu știe să iubească cu adevărat, îi place să cucerească și să învingă bărbații.

Dacă ar fi să aleagă între o fată inocentă și una cu un bagaj s*xual impresionant, el o va alege mai degrabă pe prima. Femeia care și-a păstrat puritatea corpului și s-a dăruit unui singur bărbat – îi provoacă respect.