4 fraze pe care femeile niciodată nu le spun, dar bărbații visează să le audă.

Bărbații trebuie să le ofere femeilor flori. Trebuie să le complimenteze, să le protejeze, să plătească pentru ele. Dar bărbații? Ei nu au nevoie de nimic?

În societate există un ideal, un șablon căruia bărbatul trebuie să-i corespundă. Însă acest lucru este foarte dificil, uneori imposibil.

Bărbații trebuie, trebuie, trebuie. Dar nu au dreptul să ceară nimic. Și noi ne dorim multe. De exemplu, aceste cuvinte simple pe care am vrea să le auzim de la femei. Dar ele nu le spun niciodată.

1. „Am nevoie doar de tine, de dragostea, atenția și grija ta, nu de banii tăi”.

Funcții bine plătite nu există pentru toți bărbații. Cineva trebuie să lucreze și în fabrici, în taxi, în câmp … Dar toți bărbații își doresc să fie iubiți și apreciați, indiferent de veniturile lor. Din păcate, femeile evaluează în mare parte bărbatul numai după grosimea portofelului.

2. „Nu-mi pasă cum te îmbraci”.

Femeile adesea se agață de aspectul barbatului, îl învață cum și ce să îmbrace, ce coafură să-și facă, ce pantofi să-și cumpere.

Multe femei se rușinează că bărbatul lor nu este îmbrăcat după ultimele tendințe ale modei, nu este elegant și, prin urmare, nu-l lasă în pace.

3. „Nu-mi pasă ce cred rudele și prietenii mei despre tine”.

Rareori când femeii nu-i pasă cine și ce crede despre bărbatul ei, dacă ea îl iubește și îl apreciază.

De obicei, femeia reacționează foarte brusc la criticile împotriva iubitului ei. Dar nu îl apără, ci dimpotrivă, se uită mai atent la bărbat, sapă mai adânc, se enervează pe el că nu a putut fi pe placul tuturor.

Cred că acest lucru este greșit. Bărbatul ar trebui să fie doar pe placul femeii sale. Iar ea ar trebui să aibă propria opinie.

4. “Ai dreptate. Soția lui Andrei este slabă și superbă. Trebuie să merg cu ea la sală.”

În loc să reacționeze atât de simplu și adecvat, femeile neapărat încep o ceartă. Vor căuta defectele acestei femei, se vor enerva și vor țipa la bărbat să meargă la ea, dacă îi place atât de mult.

Orice, numai să nu accepte că trebuie să lucreze asupra sa, dacă are unele defecte.