4 Obiceiuri feminine care pot distruge relația de iubire.

„Ceea ce avem, nu păstrăm; iar atunci când pierdem – plângem”, spune un proverb popular. Uneori facem greșeli în relațiile cu bărbații, acționând din cele mai bune intenții, dar lucrurile ies exact invers.

Nu există o rețetă universală a fericirii în cuplu, dar poți evita greșelile tipice, cunoscând ceea ce irită bărbatul a priori.

1. Perfecțiunea. Dorind să devină perfecte pentru alesul lor, fetele/femeile depun eforturi mari: gătesc nu mai rău decât Jamie Oliver 7 zile pe săptămână (inclusiv cele care nu au gătit înainte), învață să înțeleagă fotbalul și chiar renunță la hobby-urile lor.

El se întoarce de la serviciu – ea îl așteaptă cu trei feluri de bucate, este aranjată, casa este curată și ordonată. Și așa în fiecare zi.

Paradoxul este că uneori străduința excesivă irită bărbații, iar totul „gata pregătit” îi lipsește de motivația de a face ceva pentru relație. Întrucât nu găsește motive pentru pretenții, el se enervează fără niciun motiv aparent.

2. Controlul. Adesea, cu cât controlezi mai mult bărbatul, cu atât e mai mică dorința lui de a-ți răspunde la întrebări.

Amintește-ți că femeia ar trebui să intrige și să fie aproape inaccesibilă pentru bărbat, chiar și după 10 ani de căsătorie.

3. Pretenții referitor la muncă. Nemulțumirea despre faptul că se reține mereu la birou și este ocupat chiar și în weekend – poate indica faptul că îți faci griji pentru sănătatea bărbatului tău și ai nevoie de atenția lui.

Cu toate acestea, el vede situația puțin diferit: îl împiedici să-și construiască o carieră atunci când lucrurile merg bine. Scandalurile de acasă îl împiedică să se concentreze și îl obosesc foarte mult. Cine vrea să se întoarcă acasă la sfârșitul zilei, unde îl așteaptă o nouă ceartă?

Încearcă să-l susții și să contribui la succesul lui, pentru că numai cu ajutorul tău va putea face față oricărei sarcini.

4. Lacrimile

Lacrimile feminine sunt diferite și, pentru ca bărbatul să înțeleagă dacă plângi de bucurie sau ești tristă, trebuie să petreceți mult timp împreună.

În fața emoțiilor feminine bărbații se simt uneori confuzi, vinovați sau înșelați, privindu-le ca pe o modalitate de manipulare. Iar ceea ce nu înțeleg se transformă automat în dfrici. Încearcă să-ți controlezi emoțiile și să nu plângi fără motiv.