6 fraze pe care le va rosti bărbatul care nu mai simte dragostea femeii.

Bărbații vor să fie iubiți, apreciați și susținuți. Dacă toate acestea lipsesc din relație, ei își pierd încrederea în abilitățile lor, nu vor să lucreze pentru relație și nu văd viitorul ei.

Dacă bărbatul nu simte dragostea femeii, el va rosti aceste 6 expresii:

1. „Nu era necesar să depui efort.”

De regulă, după o astfel de expresie apare un conflict, deoarece femeia a depus efort, iar bărbatul nici măcar nu a mulțumit-o.

Problema este mult mai profundă, bărbatul nu mai simte dragostea ei și nu mai vrea ca femeia să facă eforturi pentru el. O astfel de frază este explicită și fiecare femeie ar trebui să fie atentă la ea.

2. „Nu este necesar să mă suni atât de des.”

O astfel de frază evocă întotdeauna sentimente mixte. Pe de o parte, femeia poate înțelege că bărbatul încearcă să evite comunicarea. Iar bărbatul înțelege că femeia îl sună din obișnuință, că de fapt, ea nu vrea să facă asta.

Cu această frază, el încearcă să-i arate că manifestarea excesivă a iubirii pentru el nu contează. Și în același timp, apelurile și atenția ei îi sunt plăcute. Dar, din moment ce nu există sentimentul de dragoste, el nu vede rostul unei astfel de comunicări.

3. „Aș fi putut rezolva problema fără tine”

Dacă bărbatul nu vede iubire, el încearcă să refuze orice sprijin. Și aici depinde foarte mult de femeie. De exemplu, unele femei dacă oferă ajutor, mai târziu vor cer ceva în schimb sau îi reproșează bărbatului. În acest caz, soluția logică pentru bărbat este să refuze ajutorul.

4. ”Nu este nevoie să faci sacrificii pentru mine.”

Dacă bărbatul spune astfel de cuvinte, cel mai probabil este foarte supărat. O voce din mintea lui îi spune că femeia trebuie să se sacrifice, iar orgoliul masculin îl fac să refuze orice sacrificiu.

El înțelege că, dacă femeia sacrifică anumite interese de dragul lui, ea îi va aminti toate astea. În acest caz îi este mai ușor să joace rolul de victimă și să-și arate valoarea, exact asta fac mulți bărbați.

5. ”Îmi oferi cadouri prea scumpe.”

Orice bărbat înțelege perfect că, dacă femeia îi oferă cadouri scumpe, ea încearcă să-și demonstreze recunoștința. Dar, dacă bărbatul nu vede dragostea ei, atunci nu înțelege de ce cheltuie bani. El nu mai vede viitorul, iar cadourile scumpe îl fac confuz.

6. „Să petrecem weekendul separat.”

Fiecare ar trebui să aibă spațiu personal și propriile interese, de aceea astfel de propuneri ar trebui luate cu calm. Este mai important să observi cum pronunță bărbatul o astfel de expresie. Dacă este supărat, semnalul este rău. Dar după o astfel de expresie merită să vorbești cu el și să afli ce scopuri și planuri are.