50 de umbre ale seducției masculine, chiar dacă ai deja 50 de ani.

Am o cunoștință, Carmen. O femeie singuratică de 50 de ani care suferă de lipsa unui bărbat permanent în viața ei și caută în orice mod posibil cum să-și schimbe statutul de „necăsătorită”. În principiu, nimic rău – femeia s-a săturat de singurătate, vrea dragoste și fericire, iar 50 de ani în lumea modernă nu este o cifră atât de mare. Cineva chiar naște și copii la această vârstă.

Dar Carmen este femeia-sărbătoare. Poartă fuste mini, decolteuri extreme, pantofi cu toc de 15 cm, își expune la vedere tot ce poate – pieptul, picioarele… Ei bine, dacă ar avea un corp frumos și un aspect rafinat, dar nu, ea este departe de standardul frumuseții: excesul de greutate, celulita, picioarele încurcate într-o plasă venoasă, buzele umflate la limită și o față atât de injectată cu Botox, încât vorbește cu greu.

Carmen era o doamnă activă, timpul liber îl petrecea cu folos și mergea în toate punctele fierbinți pentru a agăța vreun burlac tânăr și frumos. Putea și să nu fie tânăr – important să fie. Folosea orice truc pe care îl avea la îndemână – rochii uluitoare care îi dezvăluiau culoarea lenjeriei, dansuri de stripteuză, alcool în cantități nelimitate și multe priviri seducătoare. Bărbații cădeau în plasa accesibilității ei – femeia cu tot aspectul ei arăta cât de mult are nevoie de s*x și îmbrățișări masculine. Și da, existau îmbrățișări și sărutări în toaletele murdare ale cluburilor de noapte, s*x pe bancheta din spate și relații fără obligații. Dar mai mult decât asta, nu se întâmpla nimic. Se întâlneau, se iubeau și se despărțeau.

Carmen însă nu este dintre acele femei care renunță. Ea este incredibil de mândră de succesul pe care îl are în domeniul s*xual și le spune tuturor că bărbații salivează când o văd, aproape fiecare o vrea în patul său, are atenție masculină mai mult decât suficientă.

– Am deja 50 de ani și un asemenea succes la bărbați! – exclamă Carmen, îndreptându-și ciorapul și vopsindu-și buzele în roșu aprins.

Mi-a rămas doar să respir – ei bine, fiecare om are momentul său de glorie și îl percepe în felul său.