3 moduri de a provoca femeia să-și arate simpatia pe care o ascunde.

Uneori nu este clar dacă femeia te place sau nu, de aceea îți voi împărtăși câteva modalități de a o provoca și astfel vei înțelege ce atitudine are față de tine. Multe femei încearcă în mod deliberat să pară inaccesibile, deoarece încă din copilărie li s-a spus: ”Nu îndrăzni să te agăți de băieți, ei trebuie să te cucerească.”

Și adesea se dovedește că doi oameni se plac, dar din anumite motive nu-și pot manifesta simpatia. Bărbatul crede că femeia este setată agresiv față de el, iar femeia încearcă să-și ascundă simpatia în spatele unei măști.

Femeia însă poate fi provocată ușor, astfel încât să manifeste ea însăși activitate.

1. Încearcă să dispari

Primul sfat pe care îl dau bărbaților – manifestă o activitate minimă, comunicați 1-2 zile, apoi dispari brusc. Fie nu o suni, nici nu-i scrii sau dacă asta se întâmplă de exemplu la birou, pur și simplu ignori femeia și nu cauți întâlniri cu ea.

Dacă fata este interesată de tine, crede-mă, ea însăși va găsi o modalitate de a vorbi. Te va suna și va spune că a greșit, a uitat să-ți spună ceva sau îți va cere un sfat, cu alte cuvinte: în mod involuntar, va găsi o cale să comunice cu tine.

2. Comunică detașat

Femeile își permit adesea să aleagă, dacă le oferim această oportunitate.

Femeia nu se grăbește să ia o decizie, ea analizează și alege, așa cum a fost învățată în copilărie. De aceea, o opțiune bună pentru a o incita să reacționeze – este comunicarea detașată și nici tu nu-ți arăta simpatia evidentă.

3. Prefă-te că ești ocupat. 

Te sfătuiesc întotdeauna să fii ocupat pentru femeie. Chiar dacă femeile spun că visează la un bărbat care aleargă la prima chemare – în practică, rezultatul este diferit. Vei alerga la ea și neapărat îți va cere ceva – însă va fi doar ajutorul, nu și o relație.

Femeilor le plac bărbații de afaceri care nu au timp. Tu ești ”ocupat” și cumva pui femeia mai presus decât viața ta de afaceri, iar ea îți face jocul, încearcă să caute o întâlnire și să profite de cel puțin un moment din programul tău „încărcat”.

Ai pus în practică aceste sfaturi utile?