Toare femeile adoră aceste 6 lucruri, dar se sfiesc să le ceară bărbaților.

Noi, femeile suntem ființe ciudate și minunate. Putem să ne dorim ceva, dar nu spunem cu voce tare, sperând că bărbații își vor da seama singuri.

Există lucruri pe care aproape toate femeile le adoră, dar … din mai multe motive, nu vorbesc în mod deschis despre ele.

1. Micul dejun în pat

Multor femei nu le place să mănânce imediat după trezire. Altora nu le place mizeria și firimiturile în pat. Unde să-i aduci micul dejun (prânzul sau cina) decizi singur, doar tu cunoști preferințele femeii tale.

Ideea este să ai grijă de iubita ta, să-i gătești ceva gustos cu propriile mâini, să o servești.

2. Ajutorul 

Astăzi multor femei le este rușine să ceară ajutor. Mândria, aroganța sau altceva, dar ele duc totul pe umerii lor, suferă, se enervează, își urăsc bărbații pentru că nu le ajută.

Dacă vezi că femeia ta este obosită, nu aștepta să te roage să o ajuți, fă-o în tăcere sau oferă-i ajutorul.

3. Complimentele

Pentru a-i face pe plac iubitei tale, nu este necesar să cheltui o avere, să inventezi ceva, nici măcar nu este necesar să faci un efort.

Un cuvânt bun este uneori mai important decât un cadou scump. Acum, femeilor li se fac complimente foarte rar.

Răsfață-ți femeia, spune-i cât este de frumoasă, bună, blândă. Și cu siguranță te va răsplăti la fel.

4. Florile

Da, există fete ce consideră florile un cadou inutil. Dar sunt foarte puține. Majoritatea femeilor sunt extrem de încântate să primească buchete frumoase. Florile nu sunt doar un semn de atenție, ci creează dispoziție pentru câteva zile înainte.

Da, acum buchetele sunt foarte scumpe, dar o dată pe lună poți cumpăra câteva crizanteme, iar în perioada de vară, cred că oricine poate culege margarete, dacă își dorește.

5. Respect pentru rudele ei.

Nu vorbi niciodată negativ despre oamenii apropiați ai femeii iubite. De fapt, aceasta este lipsă de respect față de ea.  Nu ești obligat să-i iubești, dar trebuie să-i respecți.

6. Întâlnirile romantice.

Femeia cu care ești împreună de mulți ani, încă vrea să se simtă iubită.

Nu o lăsa să se scufunde în rutină. Invit-o la întâlniri. Oferă-i ocazional motive să îmbrace o rochie cochetă, să se aranjeze, să-și ”plimbe” pantofii cu toc înalt. Invit-o la un restaurant, la cinematograf, la teatru, chiar și la o plimbare seara. Orice femeie, la orice vârstă, are nevoie de asta precum de aer.

Dar noi, femeile păstrăm tăcerea. Credem că nu merităm.