Atunci când bărbatul este îndrăgostit ca un adolescent, el va rosti aceste 5 fraze.

Tăcerea masculină poate înnebuni femeia. Cum să înțelegi acești bărbați misterioși? Ce fraze ascund faptul că s-a atașat de tine, te consideră sufletului lui pereche și partenera  pentru tot restul vieții?

1. ”Te pot ajuta și îți pot rezolva problema. Poți conta oricând pe mine.”

Bărbații sunt ființe concrete și practice. Le place să ofere ajutor. Un bărbat îndrăgostit, chiar dacă nu știe să facă ceva, va încerca să învețe și să te ajute. Astfel, el își exprimă simpatia și respectul. În cele din urmă, dragostea este grijă.

2. „Mama mea te consideră standardul feminității.”

Adesea, bărbații ascund faptul că chiar și la vârsta adultă sunt puternic atașați de mama lor. Se consultă cu ea, îi ascultă sfaturile. Cu toate acestea, înțeleg că acest lucru nu trebuie arătat în societate, pentru a nu fi etichetat ca ”băiatul mamei.”

Deci, dacă bărbatul își menționează mama într-un astfel de context, înseamnă că ești foarte apropiată pentru el. El nu ezită să se deschidă, să-și arate apropierea față de mama sa. Și, de asemenea, are încredere deplină în tine: probabil că își împărtășește sentimentele, îndoielile, îți cere sfaturi.

3. „Îmi amintesc că ai purtat această rochie recent, de ziua prietenei tale. Poart-o mai des, ești regină în ea! “

Bărbații nu se concentreză asupra lucrurilor mărunte. Însă, cel care observă ce și când purtai, cu siguranță nu-și ia ochii de la tine. Acesta este un semn bun! Mă refer la bărbatul obișnuit, nu la stilistul care observă întotdeauna detaliile aspectului fiecărei persoane.

4. „Hai să luăm cina la restaurant în seara asta. Nu există un motiv specific, doar vreau să-ți mulțumesc.”

Bărbatul este dispus să cheltuiască bani pentru tine și asta e minunat! El nu este zgârcit și vrea să-ți facă daruri, să te surprindă și, poate chiar să te susțină financiar. Dacă bărbatul are un venit mediu, mersul la restaurant este o cheltuială semnificativă pentru el. De aceea, valoarea acestui gest este foarte mare.

5. „Mâine va fi mai rece, așa că îmbracă-te. Am agățat fularul să-l vezi când ieși din casă.”

S-ar părea că aici nu miroase a romantism! Dar există tandrețe și grijă adevărată. Grija pe care o arată bărbatul este de neprețuit. Deși unele femei care așteaptă pasiune, s-ar putea să nu aprecieze comportamentul unui astfel de bărbat („se comportă ca o mamă”). Însă cu el te vei simți în siguranță și în viața de familie ulterioară este o calitate foarte utilă.