2 motive pentru care bărbatul îți spune că iubește, dar în companie se comportă ca un afemeiat?

Femeile sunt capabile de multe acte care te descurajează, te paralizează, dar nici bărbații nu rămân în urmă și uneori fac ceea ce te lasă fără cuvinte.

De ce unii bărbați, aflându-se în compania fetelor, încep să arate un interes sporit pentru ele, le complimentează, în ciuda faptului că iubitele lor sunt alături de ei?

Desigur, fără a cunoaște toate detaliile și situația, este greu de spus de ce se întâmplă asta. Dar, în teorie, există câteva motive.

1. Stima de sine. 

De obicei, acest comportament indică o stimă de sine foarte scăzută a bărbatului. El vrea să pară fermecător, să flirteze, să placă mai multor femei. Acest lucru ar trebui să te alerteze. Cât de pregătit este să-și asume responsabilitatea pentru viitor?

Dacă în public cu tine se schimbă … Dacă le spune prietenelor tale lucruri prea sincere: „Cât ești de s*xy”. Sau arată spre neajunsurile tale, atunci când te compară cu cineva: „Vezi ce prietenă ai, dar tu de ce nu te mai îngrijești? El în mod conștient sau subconștient arată că acum este mult mai interesat de altă femeie decât de tine.

Potrivit experților, o persoană stabilă din punct de vedere psihic, încrezătoare în sine, nu se schimbă niciodată atât de dramatic în public. În acest caz, bărbatul fie își rezolvă complexele, fie te desparți de el.

2. Psihototipul.

De exemplu, bărbatul poate fi un manipulator și astfel se afirmă în fața femeii. Altcineva chiar își iubește partenera, dar se comportă astfel pentru a-și ascunde unele complexe. În orice caz, acest comportament nu este complet normal.

Încearcă să afli ce se întâmplă cu el, de ce se comportă astfel, întreabă-l ce simte și recunoaște că nu-ți place acest comportament. Iar în continuare un psiholog vă poate ajuta, dacă vă doriți cu adevărat să păstrați relația.

Bărbații rareori vin la terapie cu astfel de cereri. Pentru că de cele mai multe ori sunt manipulatori, abuzatori. Sunt reci în interior, le place să obțină beneficii. Vor să trăiască așa cum vor ei și își suprimă în orice mod posibil partenera. Nu merg la psiholog, pentru că a priori se consideră mai deștepți decât toți.