Cum faci bărbatul să se gândească doar la tine: 3 modalități eficiente.

Aceste trucuri mici sunt precum machiajul și fusta scurtă, doar că din domeniul comportamentului. Îi vei atrage atenția, îl vei face să se îndrăgostească de tine. Apropo, ele funcționează și în cazul femeilor.

1. Acordă-i atenție, apoi ia-o înapoi.

Înconjoară bărbatul cu admirație și atenție. Spune-i complimente, laudă-l pentru fiecare lucru mic, fă-l să se simtă ca un rege. Bărbatul trebuie să fie sigur că te-ai îndrăgostit de el. Dar toate acestea nu ar trebui să dureze foarte mult. Nu ar trebui să-l plictisești cu adorația ta.

Apoi, încetează brusc această manifestare a emoțiilor. Devino rece, îndepărtează-te.

Bărbatul care era deja sigur de sentimentele tale – va fi copleșit. El deja credea că ești în mâinile lui. Era dependent de dragostea ta, era obișnuit cu admirația ta și brusc se întâmplă această răceală. Desigur, el va dori să reîntoarcă totul. Astfel nu vei ieși din mintea lui.

2. Sugerează-i că știi ceva foarte personal despre el.

Această metodă este bună la etapa de flirt. Lasă-l să înțeleagă că ai observat în el niște calități speciale pe care alții nu le văd.

De exemplu, spune-i:

– Văd că în adâncul sufletului ești foarte vulnerabil și emoțional. Dar oamenii din jur nu observă acest lucru.

– Mi se pare că percepi viața mai profund decât alții. Observi ceea ce nu observă alți oameni. 

Te-ai închis de lume, porți o mască de macho, dar în realitate ești un adevărat romantic.

Arată perspicacitate și imaginație. Spune-i ceea ce va fi încântat să audă, pentru că el însuși gândește ceva asemănător despre sine. Bărbatul va fi încântat că ai observat asta. Vei pătrunde în gândurile lui. El crede că ești femeia care îl va înțelege.

3. Promite multe, dar fă opusul.

Înconjoară-l cu admirație, ca în metoda nr. 1. Dar nu-i permite să se apropie de tine. Sugerează-i că vrei să ajungi cu el în pat cât mai curând, dar nu spune nimic direct. Atinge-l ocazional, însă dacă încearcă să te îmbrățișeze și să te sărute, fă un pas înapoi.

Spune-i că aștepți cu nerăbdare o nouă întâlnire. Trimite-i mesaje pasionale, inimi și imagini erotice.

Dar de fiecare dată întâlnirea stabilită ar trebui să se amâne. Nu din vina ta, desigur – mătușa ta s-a îmbolnăvit de coranovirus, pisica ta iubită a fugit sau ai fost chemată de urgență la muncă. Și imediat ce se rezolvă totul, veți fi împreună. Păcat că Universul creează atâtea ”obstacole” în calea iubirii voastre.

Toate acestea îl vor înnebuni, se va gândi constant la tine.