Bărbatul nu-ți oferă cadouri? Nici nu o va face, pentru că nu are nevoie de asta.

Există femei care primesc mereu cadouri. Acestea sunt femei cu adevărat iubite. Ție nu-ți dăruiește nici măcar o floare? Concluzia o cunoști.

Nu-i mai căuta bărbatului scuze sau explicații precum că „nu este obișnuit” sau „suntem pentru cheltuieli rezonabile”. Bărbatul care încă mai are sentimente, îți va oferi flori, va cheltui bani pentru tine. Nu vorbesc despre cazurile în care femeia insistă asupra cadourilor sau bărbatul este foarte generos. Nu. Vorbesc despre relațiile umane obișnuite. Dacă nu-ți oferă cadouri, nici nu o va face, pentru că nu are nevoie de asta!

Iubirea este generoasă

Chiar dacă bărbatul a susținut toată viața că nu va cheltui bani pe nicio femeie, atunci ar trebui să știi că minte. Astfel de bărbați se îndrăgostesc ca adolescenții și uită de afirmația lor. Chiar și cei mai zgârciți pe care i-am cunoscut, au încetat să mai fie așa când s-au îndrăgostit cu adevărat. Bărbații sunt mai deștepți decât cred femeile. Ei înțeleg perfect că femeile îi iubesc pe cei generoși, atenți și grijulii. Dar!

1) nu trebuie să-și arate cele mai bune calități sau cel puțin să le înfățișeze, pentru că nu toate femeile, în opinia lor, sunt demne de acest lucru.

2) nu toate femeile au sentimente puternice. Există multe cupluri care în loc de sentimente de iubire au doar cu obișnuința sau interesul.

Dacă bărbatul nu-ți oferă cadouri sau nu-ți acordă atenție, atunci, desigur, îi poți arăta această nemulțumire. Dar nimic nu se va schimba, pentru că nu-i pasă. Faptul că bărbații pot fi „învățați” să ofere cadouri, să spună complimente, să aibă grijă – este un mit.

Dacă nu există sentimente puternice, nu există iubire, nu există nici dorința de a-i face cuiva plăcere. El nu are nevoie de asta. Când nu există perioada de curtare la început, nici nu aștepta că va apărea în viitor.