5 tipuri de bărbați cu care nu voi începe niciodată o relație. Iată de ce.

Aud adesea bărbați care se plâng că viața este nedreaptă cu ei, că fetele îi evită, nu vor să înceapă o relație. De fapt, cred că problema se ascunde în altceva.

Pe baza experienței mele personale, vă voi spune cu ce fel de bărbați nu voi începe niciodată o relație și nici măcar nu voi face cunoștință cu ei.

5 Tipuri de bărbați care nu mă atrag.

1. Bărbatul neîngrijit.  

Cineva probabil va spune că femeia este cea care ar trebui să aibă grijă de bărbat, să se asigure că arată bine și este îngrijit.

Nu mă refer la acei tineri care pot ieși într-un tricou șifonat și care nu-și lustruiesc pantofii în fiecare zi. Vorbesc despre cei care își permit să poarte haine murdare, nu se bărbieresc săptămâni întregi, rareori se spală pe dinți și poartă haine cu găuri. Aceștia sunt greu de reeducat, deoarece ei nu vor să aibă grijă de sine pe tot parcursul vieții.

În viața de zi cu zi, ei creează o adevărată mizerie în jurul lor. Și cui îi place să trăiască cu un bărbat neglijent?

2. Bărbatul infantil

Astfel de bărbați pot trăi cu părinții lor până la maturitate. Ei se simt confortabil atunci când mama face totul, iar ei rămân veșnic copii. Soțiile lor ar trebui să devină mame pentru ei, eu însă vreau să văd o persoană independentă lângă mine. Cu un astfel de bărbat nu te vei simți în siguranță.

3. Bărbatul mincinos

Acest tip, de obicei, își minte rudele, soția, prietenii și colegii de muncă. El minte chiar când nu are rost să spui o minciună. Atunci când comunici cu el, trebuie să încerci să înțelegeți: a spus adevărul sau a mințit? Cuvintele sale nu sunt de încredere, iar promisiunile sunt goale.

Totuși, pentru mine este important ca bărbatul să fie sincer și deschis și să nu încerce să mă înșele constant.

4. Bărbatul laş

Această trăsătură de caracter nu se potrivește nimănui, în special bărbaților. Nu trebuie să fii curajos, este suficient să nu fii laș.

Acești bărbați se tem de șoareci, insecte, situații de conflict, de alte persoane. Le este frică să facă primul pas, să își asume responsabilitatea, chiar și să intre într-o cameră întunecată.

Este greu de crezut, dar cunoșteam un tip căruia îi era frică de întuneric și fugea acasă când era încă luminos afară. Este o persoană absolut sănătoasă și normală, care se prețuiește foarte mult. Și m-a bucurat faptul că a recunoscut sincer că nu-și va apăra prietena dacă ar exista un motiv.

Este înfricoșător să întemeiezi o familie cu o astfel de persoană, pentru că va trebui să-ți protejezi singură copiii.

5. Bărbatul lacom

Personal, nu am nevoie de cadouri scumpe, de restaurante, de bunuri de lux. Sunt obișnuită să plătesc pentru mine.

Totuși, să trăiești cu o persoană lacomă este un adevărat test și nu oricine va face față. El va economisi pe fiecare lucru mic, chiar și pe pasta de dinți și pentru lucrurile necesare.

Salariul femeii, cel mai probabil, îl va gestiona el. Chiar dacă veniturile sunt mari, alături de el tot trebuie să trăiești într-o economie constantă.

Desigur, există și alții cu care nu mi-aș asocia viața. De exemplu, bărbații agresivi și deprimați, care nu vor să se dezvolte, leneși. Dacă întâlnești persoana care îți place, vrei să-i ierți multe lucruri, să treci cu vederea neajunsurile. Cu toate acestea, există cazuri în care nu merită să te apropii de bărbat, pentru a evita dezamăgirea.

Pe cine aș vrea să văd lângă mine? Un bărbat de încredere, bun și adecvat, cu gândire pozitivă. Poate avea și defecte, dar acestea nu ar trebui să-mi provoace respingere. De asemenea, el trebuie să țină cont de părerea mea, să-mi accepte interesele și perspectivele asupra vieții.

Cu ce ​​tip nu ți-ai lega viața?

Pentru bărbați am o altă întrebare – ce fel de femei vă provoacă respingere?