3 semne clare că partenerului tău nu-i pasă de tine.

În cercul meu de comunicare există multe femei și fiecare dintre ele a avut cel puțin o relație în care bărbatul era indiferent. Mi-am dat seama că aceasta este problema multora.

După cum s-a dovedit, femeile nu observă cum devin „inutile”. Și răspunsul este în psihicul lor. Creierul nostru nu vrea o atitudine proastă față de sine – întrucât acesta este stres și corpul încearcă să-l evite. De aici și vălul de pe ochi sau ochelarii roz.

Există câteva semne clare care îți spun că bărbatului tău nu-i pasă de tine:

3. Prietenii sunt mai importanți pentru el.

Prietenii sunt importanți – fără îndoială. Dar prietenii ar trebui să fie la egalitate cu femeia iubită. Dacă bărbatul zilnic nu petrece timpul cu tine, la sfârșit de săptămână de asemenea este împreună cu prietenii – atunci e timpul să te gândești, de ce mai are o relație cu tine? Lasă-l să petreacă timpul cu prietenii. Iar tu meriți un bărbat mai bun.

2. Nu apreciază munca și eforturile tale. 

Nu înțeleg cum să nu iubești femeile pentru ceea ce fac? Curățenie, gătit, muncă.

Acum locuiesc singur și gătesc rar. De obicei comand mâncare acasă, pentru că nu am timp să gătesc. Dra în timpul pandemiei, am locuit împreună cu prietena mea. Ea gătea în fiecare zi, făcea curățenie de 2 ori pe săptămână și mergea la muncă. Mă simțeam atât de jenat. În fiecare zi îi spuneam „Mulțumesc” și era surprinsă. Mi-a spus că fostul ei partener nu observa niciodată acest lucru. Am fost șocat.

Fii atentă la felul în care bărbatul îți tratează eforturile. Uneori, este posibil să nu observe treburile casnice pe care le-ai făcut în timpul zilei, pentru că este obosit. Dar dacă îi arăți acest lucru (Iubitule, am spălat podeaua) și, ca răspuns, auzi: ”Nu era murdară”, „Și ce dacă?” – în loc de MULȚUMIRI, atunci pleacă de la un astfel de bărbat. Nu-i pasă de tine.

3. Rareori petreceți timpul în doi.  

Bărbatul îndrăgostit vrea să fie alături de femeia sa 24/7. Desigur, în timp, pasiunea dispare și cuplurile încep să se vadă mai rar, plus munca și rutina zilnică necesită mult timp. Însă, bărbatul care nu este indiferent, va găsi întotdeauna timp pentru iubita sa. În drum spre casă, o va suna sau o va invita în weekend la film.

Mă voi repeta. Un bărbat îndrăgostit și iubitor va găsi întotdeauna timp să-ți scrie sau să te sune.