Cum înțelegi că femeia îți duce dorul? Fii atent la aceste 5 expresii.

Femeile au fost întotdeauna capabile să-și ascundă adevăratele emoții. De aceea, când vine vorba de sentimentele față de bărbat, poate fi destul de dificil de determinat gradul pasiunii ei. Cu toate acestea, există mai multe fraze testate în timp care trădează adevăratele emoții ale femeii. Nu trebuie să fii clarvăzător pentru a înțelege psihologia feminină. Fii atent la aceste cuvinte:

1. “Când ne vom întâlni?”

Dacă femeia întreabă direct despre o viitoare întâlnire, atunci poți fi sigur de simpatia ei și de faptul că îi lipsești. Cu această întrebare, femeia pare să-i spună direct bărbatului: „Aștept să decizi când ne vom întâlni din nou”. Dacă ar fi indiferentă, cu aceeași indiferență ar fi tratat timpul pe care îl petrece cu tine. Prin urmare, într-o astfel de situație, totul depinde de tine.

2. “Mă gândesc la tine.”

Nu orice femeie este capabilă să spună astfel de cuvinte. Rostindu-le, ea de fapt, recunoaște că este îndrăgostită. Atunci când ne îndrăgostim, ne gândim mereu la obiectul simpatiei noastre. Exact asta se întâmplă cu femeia care îi spune bărbatului că se gândește la el. Ca răspuns, ea așteaptă să audă același lucru.

3. „Am o seară liberă …”

Cu această expresie, femeia încearcă să-ți sugereze că este dispusă să petreacă timpul cu tine. Firește, ea va spune astfel de cuvinte numai dacă îi este dor. Crede-mă, dacă vrea își poate găsi o activitate seara. Dar dacă poți citi printre rânduri, vei înțelege ce îți sugerează. Dacă nu, iată un indiciu: te sfătuiesc să nu întârzii și să o inviți la întâlnire exact în această seară „liberă”.

4. “Mă simt atât de confortabil cu tine”

Atunci când femeia spune astfel de cuvinte, ea așteaptă un răspuns de la bărbat. Crede-mă, femeile nu se simt în largul lor în compania oricărui bărbat. Când găsești pe cineva cu care te simți confortabil, te gândești mereu la acest om. Îți dorești să-l vezi alături pe cel care îți aduce emoții pozitive. Încă puțin și inima acestei femei va fi a ta.

5. “Îți amintești cum…”

Dacă femeia își amintește ceva ce ați făcut împreună, acesta este un alt semn că îți duce dorul. Nu toate evenimentele care apar în viața ei, și-ar dori să și le amintească. Dacă se gândește la tine, atunci este nostalgică și îți spune asta.