Bărbații au numit trăsătura de caracter feminină care îi atrage cel mai mult.

Nu este o sarcină ușoară să-ți găsești o parteneră de viață. Mulți bărbați rămân singuri și la 30, și la 40 de ani. Iar motivul nu este lipsa dorinței de a se căsători, ci faptul că nu pot găsi acea femeie unică.

Majoritatea relațiilor se încheie după o lună, trei luni sau un an. Printre cunoscuții mei de 30 de ani, aproximativ 40-50% sunt singuri. Ei încep o relație cu cineva, dar în curând își dau seama că nu este femeia cu care și-ar dori să-și conecteze viața.

Recent m-am întâlnit cu prietenii mei și discuția treptat s-a îndreptat către femei. Fiecare și-a exprimat opinia despre ce tip de femeie preferă. Cuiva îi plac blondele, cuiva brunetele. Cineva este înnebunit după picioarele lungi, cineva apreciază frumusețea naturală, iar cineva crede că fetele machiate sunt mult mai frumoase decât cele nemachiate. Fiecare cu gusturile sale.

Însă majoritatea au fost de acord că aspectul nu este atât de important precum personalitatea femeii. Unul dintre prieteni a spus că trăsătura principală de caracter, pentru a putea construi o relație pe termen lung cu femeia este – pozitivismul. La început, nimeni nu a înțeles ce a vrut să spună prietenul nostru. Dar când și-a explicat punctul de vedere, toată lumea a fost de acord cu el.

Problema este că multe femei sunt capricioase și mereu nemulțumite de ceva. Cu astfel de femei este foarte dificil și nu orice bărbat poate suporta. Desigur, dacă el are sentimente puternice, poate avea răbdare, dar și răbdarea lui se va epuiza la un moment dat.

În orice companie poți întâlni un astfel de cuplu. Ea – este întotdeauna tristă și îl învinuiește de toate, iar el suportă.

Fetele pozitive, dimpotrivă, observă tot ce este mai bun în ele și în bărbatul lor. Nu fac scandal pentru lucruri lipsite de importanță. Cu ele vrei să petreci mai mult timp și să le acorzi mai multă atenție. Relațiile cu astfel de fete sunt mai ușoare și mai puternice. Orice bărbat visează să aibă alături o astfel de femeie.