7 sfaturi dure de la bărbați pentru femei. Urmează-le și vei rămâne atractivă în ochii iubitului tău.

Fiecare femeie a auzit cel puțin o dată aceste fraze – sfaturi de la prieteni, frați sau colegi. Acest adevăr dur nu trebuie ignorat, deoarece urmând sfaturile lor simple, poți deveni mult mai atractivă și mai dorită în ochii iubitului tău.

1. „Arată ca o femeie, nu ca o mătușă.”

Poate suna crud, dar bărbații iubesc cu ochii. Pentru ei este important ca rutina zilnică și familia să nu le transforme iubita într-o „mătușă” care poartă haine vechi și miroase a ciorbă. La fel de importantă este și starea interioară a femeii: dorința ei de a trăi, de a iubi, de a învăța lucruri noi. Bărbatul caută inspirație în iubita sa.

2. „Nu fi obsesivă”

„Nu te purta ca o mamă” – bărbații nu spun direct această expresie, dar în cercul de prieteni se plâng adesea de transformările neplăcute ale femeii.

„A fost normală, apoi a început să mă sune la fiecare oră, să mă hărțuiască cu gelozia ei, să vină dimineața și să facă ordine, să rearanjeze mobilierul”, se plâng unii bărbați. Niciun bărbat nu-și va dori o femeie care se comportă obsesiv și încearcă să joace rolul de mamă, nu de iubită.

3. Mai puțină dramă

Cu greu poți dori o femeie care, acum 5 minute a venit cu pretenții că nu ai sunat-o sau nu i-ai dăruit florile pe care și le dorea. Acea atmosferă „magică” se creează din lucruri mărunte și poate fi distrusă de câteva cuvinte grosolane sau reproșuri nemeritate.

4. „Nu te concentra pe copil”

Acest sfat este rar exprimat de către bărbați, pentru că nu vor să pară egoiști. Dar atunci când femeia se dedică în întregime copilului și uită complet de lumea exterioară, de hobby-urile ei și de faptul că are un soț care vrea atenție – situația se agravează. Bărbatul vrea alături de el femeia de care s-a îndrăgostit.

5. „Nu fi o victimă”

Dacă femeia se comportă ca o victimă, atunci și bărbatul devine obraznic. Violența domestică și infidelitatea bărbatului se datorează în mare parte faptului că femeia permite acest lucru. Este extrem de dificil să iubești și să dorești o victimă.

6. „Nu-ți mai inventa complexe.”

Femeile fie slăbesc, fie se îngrașă: ele nu vor putea fi fericite până când nu vor învăța să-și prețuiască individualitatea.

Acest sfat te va ajuta să nu-ți mai faci griji cu privire la lucrurile mici și să nu-ți hărțuiești iubitul cu întrebări de genul : ”Mă mai iubești?”

7. „Nu ne sufocați cu dragostea voastră”

Bărbaților nu le place când cineva le invadează spațiul personal, le încalcă limitele și le impune reguli. Ei vor să rămână lideri în relație, nu o marionetă în mâinile femeii.

Acest sfat simplu te va ajuta să rămâi un mister pentru bărbat.

Opiniile acestor bărbați sunt simple, logice și lipsite de ambiguitate. Ei vor să-și admire femeia iubită, de aceea greșelile de comportament sunt percepute atât de acut și femeia devine mai puțin atractivă în ochii lor.