Aceste 5 mesaje nu vor fi pe placul iubitului tău. Evită să i le trimiți.

Comunicarea online a devenit o parte integrantă a vieții noastre. În mesaje ne cunoaștem, împărtășim lucruri importante, flirtăm și ne mărturisim simpatia. Cu toate acestea, există mesaje periculoase, pe care ar fi mai bine să nu le trimiți unui bărbat. Citindu-le, el se va gândi serios dacă merită să continuie comunicarea cu o astfel de femeie.

1. „Îmi oferi prea puțină atenție, nici măcar nu m-ai întrebat ce fac.”

Acest mesaj – este o acuzație directă, exprimată într-o formă destul de dură. Simpla afirmație că partenerul nu te-a întrebat de ce ești tristă, cum ți-a trecut ziua la serviciu și ce ai mâncat astăzi – sună puțin ciudat. Este posibil ca astfel de lucruri să nu fie la fel de importante pentru el ca și pentru tine. Dacă asta te-a supărat cu adevărat, ar fi mai bine să vorbești cu el față în față, printr-un dialog constructiv.

2. „Noaptea trecută nu ai fost în cea mai bună formă.”

Chiar dacă nu ți-a plăcut cum ai petrecut noaptea cu bărbatul, nu-i spune asta în scris, de fapt ar fi bine să nu deschizi deloc subiectul. Pentru partener, aceasta va fi o lovitură dură. Cel mai probabil, el chiar și-a făcut griji, de aceea nu s-a descurcat, data viitoare totul va fi mult mai bine.

3. „Ți-am trimis un mesaj, dar nu mi-ai răspuns”

Astfel de mesaje irită bărbații, mai ales dacă acesta a fost trimis acum 10 minute. Bărbatul putea fi ocupat sau nu a auzit semnalul telefonului, atât.

4. „Trebuie să purtăm o discuție serioasă în seara aceasta.”

Bărbaților nu le place această frază sub nicio formă și, dacă primesc un astfel de mesaj, pur și simplu nu își găsesc locul. Pentru ei înseamnă că seara urmează o ceartă, un conflict sau un scandal. Astfel de lucruri sunt foarte obositoare și epuizante.

5. „Prietenul tău a fost de acord să mă ajute să instalez raftul”.

Chiar dacă îl scrii pentru a-l face gelos, ar fi bine să alegi un mod mai blând. Să-l implici pe prietenul său, care a acceptat cu amabilitate să instaleze acel raft, este ca un cuțit în spate și cu siguranță nu-ți va ierta acest lucru.