Sunt a 3-a zi pe un site de întâlniri și iată ce așteaptă bărbații de la o relație fără obligații.

Acum câteva zile m-am înregistrat pe un site de întâlniri. Primul val de „perversi” s-a retras. Am intrat în dialog cu toți. Pentru mine era important să aflu ce așteaptă bărbații pe care i-am atras cu profilul meu, de la o relație fără obligații.

Oare ne dorim același lucru și ce investim în conceptul ”întâlniri plăcute”?

Și m-am confruntat cu faptul că bărbații își imaginează destul de clar doar partea s*xuală a întâlnirii. Ei își exprimă colorat fanteziile, abilitățile, capacitățile și, desigur, preferințele.

Și când preferințele și oportunitățile coincid, bărbatul pune o întrebare aparent logică „când ne vom întâlni?”.

Aici, după cum înțeleg, este nevoie de o succesiune de acțiuni. Pentru mine, întâlnirile fără angajamente, ca și pentru orice femeie, aș vrea să fie plăcute și inspiratoare. Nu sunt interesată doar de satisfacția fizică. Ceea ce înseamnă că bărbatul trebuie să mă atragă nu numai ca mascul, ci și ca persoană.

Pentru a descoperi calitățile și trăsăturile omului, trebuie să comunici cu el. Aici există două opțiuni:

– comunicarea prin telefon;

– întâlnirea în parc sau cafenea;

Opțiunea „apel” îți economisește timp, dar nu-ți oferă o imagine completă a bărbatului. Dar deja la această etapă poți înțelege dacă merită să mergi la întâlnire.

Eu am avut un apel nereușit. În conversații părea un bărbat adecvat. Avea 51 de ani. Imediat și-a exprimat clar dorința. “Nu fumez, beau doar vin, sunt îngrijit. Caut o prietenă pentru comunicare caldă pe termen lung.”

Nici măcar nu m-a deranjat faptul că nu avea o poză de profil. La un bărbat, principala frumusețe este MINTEA!

La fotografiile mele bărbatul a reacționat destul de pozitiv. În timp, am continuat comunicarea pe site.

”Nu trebuie să judeci niciodată bărbatul după cuvintele lui. Doar după fapte.” – spunea el

Și a trecut la acțiune. Pare un fleac, dar m-a găsit pe WhatsApp, nu m-a sunat pe numărul de telefon. Se pare că…

1. Economisește pe apeluri.

Pentru mine, acest lucru sugerează că bărbatul fie este zgârcit și acest lucru nu este deloc bun. Pentru că omul generos, este generos în toate. Zgârcenia – este o patologie. Și femeia nu se va deschide niciodată lângă un astfel de bărbat.

2. Există presupunerea că nu este bogat.

Acesta desigur nu este un criteriu. Dar pentru mine asta înseamnă că bărbatul nu știe să câștige bani. Atunci suntem din diferite straturi sociale. Mă voi simți pe picior de egalitate lângă el? Cu siguranta nu.

Poate că mă înșel. Presupunerile mele vor fi clare doar după conversația telefonică.

A sunat …

Da, din păcate, toate ipotezele mele s-au adeverit în timp ce ascultam discursul său lung despre ceea ce dorește. Și nu era deloc interesat de ceea ce vreau eu, pentru a înțelege dacă interesele noastre coincid.

În cele din urmă, reușesc să-l întreb care sunt interesele sale. El, parcă nervos, a început să strige: ”Nu-mi place fotbalul și nici cu undița, ca un prost, nu-mi place să stau toată ziua.”

Ei bine, după cum înțeleg, nu are interese în viață, cu excepția nevoilor de bază – să mănânce, să doarmă și … Cu a treia nevoie de bază se pare că are probleme. Pe ea încearcă să și-o satisfacă.

Ei bine, este clar că nu va fi cu mine. Dar acest lucru e clar numai pentru mine. El nu înțelege motivul refuzului meu de a continua și a ridicat vocea. Și nu doar a ridicat vocea, ci a venit cu pretenții, încercând să mă învețe cum să respect un bărbat care m-a onorat, acordându-mi atenție.

Conversația nu prea m-a supărat. Nici nu am luat-o ca un rezultat negativ. Este, mai degrabă, o experiență. În plus, sunt dispusă și bine pregătită pentru o nouă comunicare. Sunt deschisă pentru ea. Ceea ce înseamnă că urmează multe întâlniri interesante.