6 ciudățenii masculine pe care femeile nu le vor înțelege niciodată.

La fel ca și femeile, bărbații au multe obiceiuri. Astăzi vom vorbi despre „ciudățeniile bărbaților pe care femeile nu le vor înțelege niciodată”.

1. Frica de a merge la medic. 

Mulți bărbați neglijează tratamentul și cu atât mai mult vizita la medic. Adevărul este că bărbații, din păcate, nu-și pot permite să fie slabi, ei trebuie să fie puternici în ochii celor dragi. Desigur, există și o excepție, atunci când febra ajunge la 37,2. Femeile nu vor înțelege niciodată acest lucru.

2. Pregătirea rapidă

Femeile o numesc super putere, pentru că ele au nevoie de cel puțin 1 oră pentru a se pregăti atunci când merg undeva. De fapt, bărbații suferă apoi, pentru că sunt nevoiți să-și aștepte iubitele ore întregi.

3. Când se uită la alte femei.

Ei bine, aceasta este natura bărbaților și nu se poate face nimic în acest sens. Acest lucru este teribil de enervant pentru femei și le putem înțelege, dar pe de altă parte, nu există nimic într-o simplă privire. Bărbatul te poate compara cu alte fete. Și știi, că totul este în mâinile tale, tu poți fi întotdeauna învingătoare în astfel de comparații.

4. Comportamentul copilăresc

Bărbații – sunt copii mari. Adesea suferă de vreo chestie stupidă. Le place să se joace pe computer, să se amuze. În general, se comportă ca niște copiii. Femeile, pe de altă parte, așteaptă ca acești copii să crească în sfârșit.

5. Șosetele aruncate

Femeile sunt furioase și nu înțeleg de ce bărbații nu-și pot pune șosete murdare în coșul de rufe. Doar nu este nimic complicat în asta. De fapt, bărbați uită unde este coșul de rufe. 🙂

6. Ședințele lungi la toaletă.

Bărbații se distrag când merg la toaletă. Pot sta pe ”tronul ​​alb” ore întregi. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt pasionați de lectură sau de jocuri pe telefon. Dragi femei, dacă voi ați ocupat baia, atunci toaleta este pe bună dreptate un teritoriu masculin.