Femeia frumoasă și îngrijită iubește aceste 7 lucruri mai mult decât reflexia din oglindă.

Femeia frumoasă și îngrijită provoacă încântare, amestecată cu invidie. Ea nu obține ușor frumusețea și aspectul ideal, dar cei din jur nici nu știu despre eforturile pe care le face. Pentru cei din jur ea este frumoasă, de succes, încrezătoare și știe să se bucure de viață. De fapt, există 7 lucruri pe care le iubește mai mult decât reflexia din oglindă:

1. Iubește complimentele

Ea adoră privirile pline de admirație ale bărbaților, întrebările entuziaste ale prietenelor despre cum să aibă grijă de sine. Iubește complimentele și, auzindu-le, înțelege că nu depune eforturi în zadar.

2. Îi place să provoace invidie

Femeia frumoasă este imună la limbile rele, ba chiar îi place ce vorbește lumea despre ea. Este încrezătoare și înțelege că este invidiată. Se simte fericită când prietenele sale vor aceleași gene sau parfum.

3. Îi place înghețata și mâncarea ”nesănătoasă.”

Ea nu se răsfață adesea cu mâncare nesănătoasă, de aceea se bucură de chipsuri sau pizza, dar știe că a doua zi va trebui să ardă toate caloriile în sala de sport.

4. Îi place să vorbească despre alte femei

Femeia frumoasă și îngrijită este expertă în modă, produse cosmetice și îngrijire. Ea întotdeauna le oferă prietenelor sale sfaturi utile care le vor ajuta să devină la fel de atrăgătoare. Chiar și criticile acestei femei sunt acceptate calm de către cei din jur, deoarece ea o face cu intenții bune.

5. Îi place să fie în centrul atenției.

Femeia frumoasă nu ezită să vorbească tare și să fie activă într-o companie mare. Este încrezătoare în sine și în aspectul său, de aceea se bucură când ceilalți o privesc. Îi place să interacționeze cu alte persoane, să vorbească în public. Îi place să facă poze și să filmeze videoclipuri unde participă cu plăcere.

6. Îi plac sărbătorile și petrecerile corporative

Ea însăși este un organizator activ al unor astfel de sărbători și nu lipsește de la petreceri, evenimente familiale și corporative. Îi place să arate bien și să „strălucească” și, de asemenea, nu pierde ocazia să participe la competiții. În echipă, ea va felicita persoana omagiată sau angajatul care a primit o promoție.

7. Îi plac tratamentele spa și de înfrumusețare.

Pentru a fi mereu îngrijită, trebuie să-ți iubești corpul și să te bucuri de procesul de îngrijire. Ea adoră să-și facă manichiura, pedichiura, peeling, tratamente anti-îmbătrânire. Pentru ea, îngrijirea nu înseamnă bani risipiți sau o necesitate, ci un mod de viață care o face mai fericită.

Femeile îngrijite știu să se bucure de viață și să beneficieze de frumusețea lor.